Tradingportalen

Vad är tradingportalen? Tradingportalen är en tradingguide som har funnits väldigt länge, närmare bestämt sedan tidigt 2009. Skaparna bakom tradingportalen verkar vara ett seriöst gäng som tar sitt jobb på allvar. Vad är du deras jobb? På tradingportalen kan man läsa tekniska och helt oberoende analyser för placeringar och aktiehandel. Just nu så finns det kring 7 skribenter på tradingportalen.

Tradingportalen tar stor stolthet i det faktum att dom är oberoende. Något man sällan hittar på marknaden idag. Vi i teamet här förstår precis vad dom menar. I vår bransch så samarbetar vi med diverse handelsplattformer men vå låter ALDRIG en dålig produkt få utrymme på vår sajt och våra recensioner är baserade helt på vår objektiva åsikt om operatörerna. Det här är viktigt i dagens klimat. Att tradingportalen är duktiga på att bygga förtroende råder det inga tveksamheter kring. Sedan starten har man varit duktig på att utråla objektivitet. Något vi verkligen gillar. Ibland kan annonseringen på sidan bli lite mycket men vi om någon förstår att det krävs för att få verksamheten att fungera.

Tradingportalen finaniseras idag helt av annonser och innehåller inget sponsrat material.

Daytradingskolan är populär

En mycket populär serie av artiklar hos tradingportalen är daytradingskolan. Här kan man läsa bra artiklar som täcker ämnen relaterade till daytrading. Ett ämne som även ligger oss nära hjärtat. I daytradingskolan täcks allt ifrån grunder till mer avancerade strategier för dagshandel.

Skriver tradingportalen om binära optioner?

Det verkar inte vara ett ämne som dom täcker särskilt ofta, vilket är lite tråkigt. Vi hade tyckt att det vore roligt om dom hade skrivit om binära optioner då och då eftersom det är en väldigt modern för av handel. Kollar man på tradingportalen som upplevs dom dock som lite mer old school. Vem vet, kanske får vi se mer om binära optioner på tradingportalen i framtiden? Förhoppningsvis så täks det i en strategieartikel i daytradingskolan inom kort.

Dessa mäklare är reglerade, innehar licens och är säkra att trada på.

Mäklare Köpbelopp Insättning Handel Ansök

$3 – $100k

$100

Valutor, CFD, Aktier & ETF (200 kr gratis)


€1 – €5000

€10

Binära Optioner, Valutor, CFD & Aktier


$1 – $100k

$250

Binära Optioner, Valutor & CFD


Dessa mäklare ovan är våra favoritmäklare när du ska handla med binära optioner.