Traderush

traderushTraderush är en mäklare för Binära Optioner som accepterar svenska traders och erbjuder en svensk webbplats och kundsupport. De ägs av Cheshire Capital LTD och deras huvudkontor hittas i United kingdom. Traderush är inte reglerade av finansverket (FI) och har ingen CySec- licens. De verkar acceptera trafik ifrån stora delar av världen och huruvida de har några andra licenser eller inte kan vi inte hitta någon information om.

Traderush saknar licens, vi rekommenderar istället IQ Option, 24Option eller någon av våra andra mäklare. 

Traderush saknar licens på den svenska marknaden

För dig som är intresserad av att handla binära optioner hos Traderush så bör du vara medveten om att Traderush saknar licens i Sverige. Ett krav vi ställer på alla mäklare som vi rekommenderar. Du kan utan problem registrera dig hos Traderush och enkelt sätta igång med att handla binära optioner.  Vi kan dock inte garantera dina pengars säkerhet och väljer att avråda dig från att handla binära optioner hos traderush tills de skaffar en licens.

Är Traderush en bluff/Scam? Det är svårt att svara på då vi inte har några indikationer alls, varken på att de är en bra mäklare eller om de är en dålig mäklare.

Vi har pratat med Traderush

Vi har varit i kontakt med Traderush och pratat med dem om varför de inte har licens. Enligt den information vi fått så är de just nu i en process att ansöka om licens. De säger också att det är en lång process, det stämmer visserligen men varför har de inte ansökt om en licens från början? När vi frågade hade de svårt att ge oss någon konkret information om när de kan tänkas få licens i EU.

Om det faktiskt är så att Traderush i skrivande stund ansöker om en licens hos CySec samt blir reglerade av finansverket så kommer vi att testa deras produkt och skriva en recension. Just nu väljer vi dock att varna dig och inte rekommendera deras tjänst för binära optioner.

Klagomål

Vi har kollat runt i branschen för att försöka utvärderas deras rykte lokalt på den svenska marknaden och inte hittat mycket. Vilket innebär att de endast fått några enstaka klagomål. Dessa klagomål var relaterade till uttag av pengar samt ”problem” med deras programvara när optionshandeln låg i tydlig fördel för tradern och inte mäklaren.

Även om vi inte kan hitta så mycket klagomål från svenska kunder så tar vi alltid det säkra för det osäkra. Välj istället mäklare som är reglerade av Finansverket om du är intresserad av att hålla dina pengar säkra.

Bonus, Mobil, Minsta insättning och support

Om du fortfarande är intresserad att öppna ett konto så är det bra om du känner till följande information:

  • Minsta insättning: 200 USD
  • Bonus: Upp till 75%
  • Mobil/App: Ja
  • Svensk kundtjänst: Ibland

Välj alltid en mäklare med licens

Det kan mycket väl vara så att det är säkert att handla optioner hos Traderush. Vi är dock alltid benhårda med säkerheten och vi vill alltid att det ska komma i första hand för våra besökare. Därför insisterar vi på att du väljer en mäklare som innehar licens från CySec och som är reglerad av Finansverket.

Dessa mäklare är reglerade, innehar licens och är säkra att trada på.

Mäklare Köpbelopp Insättning Handel Ansök

$3 – $100k

$100

Valutor, CFD, Aktier & ETF (200 kr gratis)


€1 – €5000

€10

Binära Optioner, Valutor, CFD & Aktier


$1 – $100k

$250

Binära Optioner, Valutor & CFD


Dessa mäklare ovan är våra favoritmäklare när du ska handla med binära optioner.