Trade.com

Trade.com är en ledande mäklare för CFD-handel med störst fokus på valutamarknaden och det är en av våra favorit mäklare på marknaden just nu.

Om du inte vet vad CFD-handel är så är det väldigt snarlikt handel med binära optioner. Istället för att köpa den underliggande tillgången så spekulerar du i priset på tillgång med ett köpkontrakt (CFD = Contract for Difference). Skillnaden mellan CFD:s och binära optioner är att binära optioner alltid är tidsbegränsade och att du med CFD själv kan välja när och om du vill sälja ditt kontrakt. Du har med andra ord fler valmöjligheter när det kommer till CFD-handel än handel med binära optioner.

Är Trade.com en bluff eller en scam?

Nej, Trade.com är inte en bluff, det kan vi gå i god för. Faktum är att vi själv använder Trade.com och gillar deras produkter starkt. Trade.com är dessutom licenserade och reglerade av tillsynsmyndigheten på Cypern vilket betyder att de är helt säkra att använda inom Sverige.

Vill du börja handla CFD:s idag så rekommenderar vi att du överväger ett konto med Trade.com. Vi kan garantera att du inte behöver oroa dig över din säkerhet när du använder deras tjänster.

go till sidan

(Du investerar på egen risk)

Trade.com plattformar

De plattformar som Trade.com erbjuder är bland de absolut bästa på marknaden och de används av flera mäklare utöver Trade.com med tio tusentals aktiva användare varje månad.

MetaTrader 4 är den bästa plattformen för CFD och valutahandel som någonsin utvecklats. Handel på denna plattformen är så enkel det bara kan bli och det är en sann fröjd att använda den. Gör dig själv en tjänst och testa MetaTrader 4 redan idag.

WebTrader är en webbaserad plattform som ger dig chansen att handla CFD direkt från din webbläsare. Det är en lättviktig plattform med utmärkta verktyg och funktioner.

Sirix Webtrader är Trade.com’s mobila handelslösning och den är tillgänglig för både Android och iOS. Precis som alla andra webbaserade plattformar kräver den ingen nedladdning utan är tillgänglig direkt i din mobila webbläsare.

Trade.coms underliggande tillgångar

Eftersom CFDs fungerar på ett liknande sätt som binära optioner så erbjuds man som trader tillgång till flera olika separata marknader. Med Trade.com kan du till exempel handla med råvaror, aktier, indices, obligationer, börshandlade fonder, valutor och på senaste även kryptovalutor.

Totalt sett består Trade.coms sortiment av fler än 2000 olika tillgångar på en handfull marknader och vi kan lova att här finns något som passar dig och dina specifika behov. Gillar du att investera i valutapar så har du 55 olika valmöjligheter. Föredrar du råvaror såsom guld och silver så finns här flera möjligheter. Och är du, precis som vi, intresserad i kryptovalutor så kan du investera i Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash och Ripple med Trade.com

Trade.coms kontotyper

Trade.com har ett enkelt kontosystem med två olika varianter att välja mellan. Ett vanligt handelskonto som du använder för att handla på plattformarna med riktiga pengar. Detta konto kan uppgraderas till antingen Guld eller Platina status med en insättning på 5000 respektive 25 000 dollar. De exklusiva kontona kommer med flera praktiska fördelar.

Trade.com har även ett demokonto som du kan använda för att handla med CFD:s i en riskfri miljö. Trade.coms demokonto kommer med 10 000 virtuella dollar och det är ett förträffligt verktyg för alla som sysslar med CFD och valutahandel.

Öppna ett demokonto med Trade.com redan idag.

Betalningsmöjligheter

Trade.com erbjuder flera praktiska möjligheter för den som vill sätta in pengar till sitt handelskonto. Du kan antingen använda ditt vanliga betal- eller kreditkort (Visa, Mastercard, Diners, etc.), eller så använder du en av följande betalningstjänster på nätet:

  • Skrill
  • Neteller
  • WebMoney

Utöver det så erbjuder Trade.com ett par lokala betalningsmetoder som är tillgängliga i olika delar av världen. Dubbelkolla med Trade.coms kundtjänst för att se vilka metoder som är tillgängliga för dig.

Trade.com sammanfattning och slutsats

Trade.com är en grymt bra mäklare för alla som är intresserade i att investera i CFD:s. Deras sortiment är ett av de största på marknaden med 2200+ olika underliggande tillgångar att välja mellan och deras plattformar är av absoluta toppklass. Vidare har de dessutom en professionell kundtjänst som står redo att hjälpa dig när det behövs.

Det är inte för inte som Trade.com har ett överväldigande gott rykte på marknaden och vi ser inga som helst anledningar till varför vi inte skulle rekommendera dem till våra läsare. Dessutom är CFD:s en schysst variation från binära optioner handel med fler möjligheter och bättre vinstchanser.

go till sidan

(Du investerar på egen risk)

Summary
Review Date
Reviewed Item
Trade.com
Author Rating
51star1star1star1star1star

Binära optioner via Trade.com

Köpbelopp: $1 - $10.000

Minsta insättning: $100

Utbetalningsinformation: