The Aussie Method

The Aussie MethodThe aussie method är ännu en metod för binära optioner som säger sig kunna generera stora summor pengar på väldigt kort tid. Det är ett tredjepartsprogram som behöver tillgång till ditt konto hos mäklare för att fungera. The Aussie method är en bluff.

Vi har fått in rapporter om traders som blivit av med sina pengar, blivit nekade uttag och till och med blivit utsatta för identitesstöld. Vi vill alltså gå ut med en varning för the aussie method. Om du på något sätt kommer i kontakt med den här sajten så signa absolut inte upp på deras erbjudande. Det är en scam.

Är du intresserad av programvaror som verkligen kan hjälpa dig med din handel föreslår vi att du kollar in två av de mest etablerade programvarorna.

  • Binary Option Robot– Ett program som funnits en lång tid och har ett bra rykte hos användarna, vi har sett goda resultat från Binary Option Robot och inte hört om något lurendrejeri.
  • Binary Hedge Fund – En nyare programvara, har dock också fått ett gott rykte och samarbetar bara med seriösa mäklare.

 Jake Petru är Jakob stensson

Jake Petu som står som grundare för metoden finns inte, grundare för metoden är Jakob stensson. Vi har tidigare skrivit om Jakob stensson och det finns inte så mycket information att hitta om honom. Det kan mycket väl vara så att det är ett påhittat alias. Vi vet definitivt att Jake Petru är ett påhittat alias.

Samma grundare som mannen bakom den Svenska metoden

När vi gjorde vår analys av den här scammen så var det första som vi la märke till är hur designen av deras webbplats är identiskt med den svenska metoden eller ”the swedish method” på engelska. Efter att vi upptäckt det så var det inte direkt svårt att koppla ihop the aussie method med den svenska metoden.

Vi har tidigare gått ut med en varning för den svenska metoden och det är alltså ingen överraskning att vi nu går ut med en varning för the aussie method.  Undvik The Aussie Method till varje pris!

Liknande programvaror

Vidta alltid stor försiktighet med programvaror som dessa, de fungerar sällen. De finns ett fåtal robotar på marknaden som faktiskt fungerar. Vi har listat två av dom i början av denna artikel. Är du osäker är det alltid bättre att låta bli, alternativt kan du kontakta oss via vårt formulär så kommer vi att besvara din fråga.

Något annat som är bra att göra är att kolla om vi listat metoden under kända bluffar.