testrecension2

Om du funderar på att börja spekulera i binära optioner rekommenderar vi att du öppnar ett demokonto. Det är ett konto som inte kräver någon insättning och som ger dig möjlighet att riskfritt lära dig hur handeln med binära optioner fungerar. Demokontot fungerar precis som ett vanligt konto, den enda skillnaden är att du handlar med låtsaspengar istället för med riktiga pengar.

Kolla gärna in IQ Option, 24Option och Binary.com. Dessa mäklare är våra favoriter när det komer till demokonton. Det är viktigt att känna till att IQ och Binary.com är ensamma om att erbjuda ett gratis demo.

IQ Option på 1 minut

 • Demokonto: IQ Options erbjuder ett riktigt bra demokonto.
 • Minimum deposit: Låga €10. Standard i branschen är 200-250 USD.
 • Upp till 90% utbetalning: Precis höjt från 85%
 • Utbildning: Har mycket bra instruktionsvideos.
 • Kundtjänst: Svarar snabbt och presterar bra.
 • VIP: IQ Option har ett VIP-konto för spelare som sätter in över $3000.
 • Registrering: Du hittar registreringen här.

Varför välja IQ Option?

IQ Option är en riktigt bra produkt.. De erbjuder onekligen många fördelar som deras konkurrenter saknar vilket gör dom till ett attraktivt alternativ för våra traders. Kort och gott är IQ Option en av de absolut hetaste mäklarna just nu. En av huvudanledningarna till att vi tycker om mäklaren är för att dom erbjuder handel på riktigt schyssta villkor och på en handelsplattform som presterar långt utöver standard. Det är roligt att handla binära optioner på IQ Option.

IQ Option gratis demokonto

IQ Option erbjuder förmodligen det bästa demokontot i branschen. Initialt kan du få testa att handla Binära Optioner med 1000 USD i virtuell valuta. Detta erbjudande ger dig väldigt goda möjligheter att testa på handel med binära optioner som nybörjare innan du vill satsa ditt egna kapital.

Detta är ett starkare erbjudande än alla konkurrenters då du nästan alltid måste registrera dig och sätta in pengar för att kunna få tillgång till ett testkonto. IQ Options välutvecklade demokonto är en av deras främsta styrkor. Vi vill dock som alltid påpeka att handel med ett demokonto är väldigt annorlunda mot handel med ditt eget kapital. Ha det i åtanke om du väljer att testa deras demotjänst.

IQ Option erbjuder förmodligen det bästa demokontot på marknaden just nu. IQ Option är nämligen den enda mäklare som erbjuder ett testkonto gratis. Detta gör att deras demotjänst står ut väldigt mycket jämfört mot alla andra mäklare där du måste göra en minsta insättning för att få tillgång. Vidare har de ett bra utbud på utbildningsmaterial som kan hjälpa nya traders att bli varma i skorna.

24Option erbjuder ett demokonto där du kan testa handla optioner. Precis som hos Stockpair och Banc De Binary så måste du göra en minsta ersättning innan du får tillgång till demoversionen. För att sätta upp ett demo får måste du först registrera dig och sedan kontakta din account manager varpå hen kommer att hjälpa dig med uppsättningen. Detta är en enkel och snabb process.

Binary.com erbjuder också ett helt gratis demokonto där du alltså inte behöver göra en insättning för att testa handla binära optioner. Utöver det så har Binary.com precis som IQ Option en väldigt låg minsta insättning. Binary.com är vårt självklara andrahandsval efter IQ Option. Binary.com har också helt OK utbildningsmaterial. Gillar du en lite mer old school trading är Binary.com ditt självklara val.

Fördelar med demokonto

 • En binära optioner demo ger dig möjlighet att lära dig hur själva programvaran fungerar hos den mäklare du funderar på att handla hos.
 • Du har möjlighet att testa alla slags marknader så att du kan se vilka underliggande tillgångar du gillar att spekulera i.
 • Eftersom som du spekulerar på riktiga marknader i realtid märker du snabbt om handel med binära optioner är något för dig.
 • Ett binära optioner demokonto ger dig även möjlighet att se hur framgångsrik du är och det ger dig möjlighet att förbättra dig utan att du förlorar ett enda öre.
 • Demokontot är även perfekt för dig som enbart vill testa valutahandel, för på sätt och viss är det här också ett slags forex demokonto eftersom du även kan spekulera i valutor när du handlar med binära optioner.
 • Du behöver inte sätta in några pengar för att testa demokontot.

Nackdelar med demokonto

  • Nackdelen med demokonto trading är att det finns risk att du blir för vågad och chansar lite för mycket eftersom du inte handlar med riktiga pengar. Försök att spekulera på samma sätt som du skulle göra med riktiga pengar, det lär du dig mer på.
  • Du kan bli för optimistisk. Om du har tur och prickar rätt nästan varje gång finns det risk att du blir övermodig när du börjar spekulera med riktiga pengar. Även om det gått bra när du har testat ett optionshandel demokonto bör du vara försiktig när du börjar spekulera med pengar.

Erbjuder mäklaren demokonto?

Alla mäklare erbjuder inte ett demokonto så om demo är ett krav från din sida är det viktigt att du hittar en mäklare som erbjuder det. Vi har gjort det enkelt för dig och sammanställt en lista på mäklare som erbjuder testkonton. Övriga mäklare på vår webbplats erbjuder det inte.

Så kommer du igång med ditt testkonto

 1. Välj ut en bra mäklare, till exempel en av de du hittar här på ombinäraoptioner.se.
 2. Klicka på demokonto binära optioner, testkonto, demokonto optionen eller liknande och registrera dig.
 3. Ladda ner demokontots programvara till din dator och öppna programmet.
 4. Börja handla! Naturligtvis ser olika mäklares programvara olika ut, men man brukar tydligt se vilka underliggande tillgångar man kan handla med, vilket kurs de har i realtid och hur kursen har förändrats sedan en tid tillbaka. Det är bara att välja vilken tillgång du vill spekulera i, välja önskad löptid, bestämma dig för hur mycket du vill handla för och göra din placering. Sedan är det bra att följa kursen sekund för sekund tills löptiden är slut. Vi lovar, det är spännande!

Minsta insättning för att testa

Något som är viktigt att ha i åtanke är att du måste göra en minsta insättning eller ”minimum deposit” på engelska för att få tillgång till ditt demokonto. Hos vissa mäklare kan det till och med vara så att du måste fråga om demokontot hos supporten för att kunna börja använda det. Vanligtvis kommer demokonton med lite olika krav beroende på vilken mäklare du väljer. Notera att dessa mäklare är det enda mäklare på våran webbplats som erbjuder demokonto. Om du väljer att registrera dig hos någon annan mäklare så måste du vara beredd att sätta in och handla med riktig valuta.

Binära Optioner Demo hos andra mäklare

Vi har testat och valt ut de mäklare vi anser erbjuda bästa tjänsten för demokonton. Många mäklare erbjuder tillfällig konton som du endast kan använda under 24-timmar och det är något vi inte gillar. Vi tycker att man ska få testa tills man känner sig fullständigt bekväm i att gå in med sitt eget kapital. Notera att dessa mäklare är det enda mäklare på våran webbplats som erbjuder demokonton på schyssta villkor.

Stockpair– Besök Stockpair eller läs recension

Det som är bra med Stockpairs demokonto är att det erbjuds som en del av deras utbildningstjänst, via den här tjänsten får du bekanta dig med deras plattform samt ta del värdefulla tips som du senare kan applicera på din handel. De kräver dock att du gör en insättning på $200 för att du ska få ta del av det. Dessa pengar du sedan lämna vilandes tills du känner dig bekväm att testa på handel med riktiga pengar.

Banc De Binary – Besök Banc De Binary eller läs recension

Med Banc De Binary får du tillgång till 50 000 EUR i virtuella tillgångar. Det ger dig mer en god chans i att bekanta dig med optionshandel innan du tar steget över till riktiga pengar. Precis som med alla andra mäklare måste du göra en minimum deposit innan du kan använda ditt demokonto.

TopOption – Besök TopOption eller läs recension

TopOption erbjuder ett demokonto för dig som vill testa handla binära optioner, du behöver även här göra en minsta insättning och sedan göra en begäran om att du vill aktivera ditt demo. En stor fördel med TopOption är att deras minsta insättning endast är $100. Vanligtvis ligger minsta insättning på $200 eller mer.

Andra Mäklare

Om du väljer att registrera dig hos någon annan mäklare så måste du vara beredd att sätta in och handla med riktig valuta. Är du ny inom binära optioner så rekommenderar vi starkt att du startar med en mäklare som erbjuder ett demokonto. Se samtliga mäklare här.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.