Strategier & tips för optionshandel

Strategier & tips för optionshandel

Att använda sig av en strategi för handel av binära optioner är viktigt, istället för att handla på magkänsla så tar du kalkylerade risker. På så sätt kan du alltid se till att ha oddsen på din sida.  När det kommer till val av binära optioner strategier så är det viktigt verkligen läsa på och lära dig hur du applicerar strategin på din egen handel. Alla strategier passar inte alla traders och det är viktigt att du väljer metoder som du känner dig bekväm med.

Binära Optioner Strategi

Vårt mål med vår strategisektion är att täcka in de metoder och strategier vi verkligen tror på och som har fungerar för oss. Vi rekommenderar endast metoder som vi faktiskt testat och applicerat på vår egen handel.

 • Ekonomiskt klimat och trender – Vid handel av binära optioner kan tydliga ekonomiska trender ger dig en stor fördel. Om du kan läsa av och förutse utvecklingskurvan för en option så kan det hjälpa dig att investera rätt. Detta är en artikel som lämpar sig för nybörjare inom optionshandel.
 • Candlestick för binära optioner – Det populära systemet bakom strategin Candlestick härstammar ifrån Japan och användes tidigt som ett system för att bevaka och följa priset på ris. Det är en form av diagram som snabbt och enkelt kan ge dig en bra överblick på hur olika priser betett sig inom en viss tidsperiod. Candlestickdiagrammen visar högsta, lägsta, köp och säljpriser.
   • Binära Optioner ordlista – Har du koll på termer som call option? Eller OTM? När du handlar med binära optioner så gäller det att du har stenkoll på på viktiga termer och uttryck. Det är ett komplicerat fält med många ord och alla är inte alltid så lätta att förstå. Vi går igenom alla ord i vår ordlista.
   • Binary Option Robot – Vi är generellt väldigt försiktiga med att rekommendera robotar och program för Optionshandel då majoriteten inte fungerar. Binary Option Robot är dock ett program som fått ett gott rykte hos sina användare och som etablerat sig som en av de främsta robotorna du kan använda.
   • Profitproffs – Profitproffs är en programvara som enligt profitproffs själva kan hjälpa dig väldigt mycket i din handel. Vi granskar deras produkt och låter dig veta vad vi tycker om profitproffs i den här artikeln.
   • Demokonto – Genom att använda ett demokonto kan du enkelt öva utan att riskera något. Spana gärna in vår artikel där vi förkarar du ett demokonto för binära optioner fungerar.

   Om du är intresserad av fler strategier för att utveckla dina färdigheter inom optionshandel så rekommenderar vi att du besöker den här sektionen ofta då den ständigt uppdateras med nya tips och strategier. Eftersom vi går igenom processen att testa alla strategier vi kommer över kan det ta lite tid innan vi lägger upp och rekommenderar dem. Tillsvidare önskar vi dig lycka till med din handel.

   Behöver man verkligen använda en strategi?

   Behöver man egentligen använda sig av en strategi för att handla binära optioner? Svaret på den frågan beror väldigt mycket på vad din målsättning är. Är du intresserad av att spekulera i aktier och ha lite roligt på kuppen utan att satsa några stora pengar behöver du definitivt inte använda dig av en strategi. Är du dock intresserad av att vinna pengar så kan det vara klokt att hitta en strategi som hjälper dig med detta. Handel med binära optioner utan någon strategi eller tanke är mer gambling än vad det är investering. Jämför det med aktiehandel. Om du skulle investera 10 000 SEK i aktier, skulle du då slumpvis köpa aktier i olika bolag? På magkänsla? Om svaret är ja så har du förmodligen mer pengar än oss. Du skulle ju givetvis läsa på och göra en ordentlig research för att förstå exakt vad du stoppar in dina pengar och för att säkra upp en så stor återbäring på din investering som möjligt. Utan att ta för stor risk. Binära optioner fungerar precis likadant. Om du vill bli framgångsrik i din handel är det mer eller mindre nödvändigt att du identifierar en strategi som fungerar för dig.

   Ovanstående gäller främst om du är ute efter att göra kloka investeringar och tjäna pengar. Det ska vara roligt att handla också och tro oss när vi säger att vi förstår det. Att handla binära optioner på magkänsla är riktigt underhållande och något som förekommer oftare än du tror. Allting handlar om vilken målsättning du har och vad du vill uppnå med dina investeringar.

   Tips och strategi – binära optioner

   Här ger vi dig 25 fina tips och strategier som vänder sig till dig som ska börja handla med binära optioner. Vissa tips kanske är självklara medan andra tips kan vara till stor nytta.

   1. Satsa inte mer än 5 % av vad du har på kontot. Det här kanske låter lite futtigt men det är faktiskt en riktigt bra tumregel som gör att du inte förlorar alla dina insatta pengar om du skulle ha riktig otur. Det här är faktiskt samma gyllene regel som rutinerade pokerspelare använder sig av, gå aldrig med i en turnering om den kostar mer än 5 % av din bankrulle. Det är ett bra tänk.
   2. Försök inte vinna tillbaka det du förlorat genom att öka dina insatser. Var disciplinerad och tänk långsiktigt, det är vårt allra viktigaste binära optioner tips.
   3. Bestäm dig för hur mycket du högst får förlora per månad i början för det kan ta lite tid att lyckas tjäna fina pengar.
   4. Om du har haft en dålig dag med flera misslyckade placeringar är det bättre att lägga ner sin handel för dagen och återkomma nästa dag. Anledningen till det är att flera förluster i rad ofta gör en frustrerad och obalanserad vilket i sin tur gör att man tappar omdömet, och det är såklart knappast bra när man handlar med binära optioner.
   5. Handla bara när du kan fokusera. Du bör alltså inte handla när du är deprimerad, berusad eller när en massa folk svansar runt benen på dig.
   6. Undvik överlag att handla med binära optioner som har en extremt kort löptid, till exempel 30 eller 60 sekunder. Det är bättre att välja en löptid på minst en timme eftersom det blir rena hasarden om man väljer en riktigt kort löptid. Du kan se på vilken kurskurva som helst att den har små, små svängningar upp och ner oavsett den överlag är på väg upp eller ner. Ibland kan det emellertid vara lite kul att placera små summor pengar i korta binära optioner.
   7. Analysera dina vinster och förluster. För en slags dagbok där du skriver ner dina vinster och förluster samt hur situationen var när du handlade, till exempel om du stördes av någon, var irriterad eller försökte vinna tillbaka en förlust. Analysera varför det ibland gick dåligt och försök att eliminera de fel du gjorde.
   8. Lär känna marknaden. Om du vill spekulera i valutor är det bra att ha koll på hur marknaden har förändras under senare tid men också ha även koll på hur ländernas ekonomier mår och hur räntorna förändras. Och om du vill spekulera i vissa råvaror och aktier bör du kolla hur dessa marknader har utvecklats och ser ut. Läs gärna vad som skrivs på tidningarnas ekonomisidor.
   9. Kolla vad de kunniga ekonomijournalisterna och ekonomerna tror om utvecklingen för en viss aktie, valuta eller råvara, de brukar ofta har rätt.
   10. Handla framförallt binära optioner som du tycker är intressanta att handla med för då blir det roligare och enklare att sätta sig in i marknaden för de underliggande tillgångarna.
   11. Läs alltid mäklarnas villkor noggrant så du vet vad som gäller för deras handel med binära optioner.
   12. Läs igenom mäklarnas guider och all den info du hittar här på ombinäraoptioner.se så att du blir lite mer insatt.
   13. Köp gärna litteratur som lär ut binära optioner strategier och kanske binära system. Två vettiga böcker som går att köpa i Sverige är Trading Binary Options – Strategies for Directional and Volatility Trading av Alex Nekritin och Trading Binary Options – Strategies and Tactics som är utgiven av Bloomberg. Att kunna göra en teknisk analys för binära optioner är oerhört viktigt.
   14. Testa dina strategier i mäklarens demomode innan du börjar handla med riktiga pengar.
   15. Använd demokontot med jämna mellanrum, även när du har blivit rutinerad. Det är ett bra sett att testa nya marknader och idéer.
   16. Handla aldrig för mer än vad du tycker är okej att förlora för själva spänningens skull, då kan du aldrig bli en förlorare.
   17. Försök inte överlista experterna genom att handla tvärtemot vad andra tror om den underliggande valutan, det slår faktiskt ofta fel. Men visst kan det vara kul att göra det någon gång ibland.
   18. Öka inte dina insatser för mycket bara för att det har gått riktigt bra för dig under en tid. Övermod kan nämligen bli kostsamt.
   19. Deppa inte ihop för att det har gått dåligt under en tid. Ta en paus i några dagar eller veckor och fortsätt sedan med att placera små summor pengar i binära optioner. Fast det är klart, om du tröttnat helt är det bättre att sluta handla.
   20. De flesta system för binära optioner brukar inte fungera bättre än casinosystem, det vill säga illa.
   21. Om du ändå vill ägna dig åt binära system finns ett system som menar att om kursen har följt ett visst mönster under de senaste minuterna bör man utgå från att mönstret kommer att fortsätta att se likadant ut, vilket kan ligga till grund för din placering. Visst, om du har tur så kanske det blir så, men faktum är att de flesta mönster ofta bryts ganska snabbt. Trots det kan denna binära optioner strategi öka dina vinstchanser något.
   22. Analysera tidigare trender för den underliggande tillgången och se om du hittar ett mönster i kursrörelserna, något som vissa kallar för teknisk analys. Det här kan du göra på de flesta plattformar men du kan även ladda ner en tredjepartmjukvara för ändamålet. Annars kan du köpa en av böckerna vi rekommenderade under punkt 13, där får du veta mer om tekniska analyser.
   23. Tänk alltid långsiktigt och räkna inte med att tjäna en massa pengar på en gång. Det kan ta lite tid innan man går rejält på plus.
   24. Det är aldrig fel att kombinera sina binära optioner placeringar med vanliga aktie- och valutaplaceringar. Det gör att man blir mer insatt.
   25. Välj en mäklare som du hittar här på ombinäraoptioner.se för då slipper du oseriösa mäklare.

   Fler strategier för binära optioner

   Vi jobbar hårt på att ständigt uppdatera vår strategisektion med både heta tips och strategier. Vi vill att vår strategisektion ska fungera som en skola för binära optioner. Är du intresserad av att utveckla dina färdigheter inom optionshandel är det bra om du kollar in den här sektionen av sajten. Återigen, det är viktigt att du förstår vikten av att hitta ett strategi som passar din tradingstil, läser på och lär dig den utan och innan och försöker applicera den på din optionshandel. Visst, att handla på magkänsla är roligt och alla gör det ibland men om du är seriös med din handel och är intresserad att tjäna bra pengar på det rekommenderar vi att du använder dig av en strategi. Om du dessutom är intresserad av att få uppdateringar till din email eller via sociala medier så rekommenderar vi att du signar upp på vårt nyhetsbrev samt att du följer oss på facebook.

   Dessa mäklare är reglerade, innehar licens och är säkra att trada på.

   Mäklare Köpbelopp Insättning Handel Ansök

   $3 – $100k

   $100

   Valutor, CFD, Aktier & ETF (200 kr gratis)


   €1 – €5000

   €10

   Binära Optioner, Valutor, CFD & Aktier


   $1 – $100k

   $250

   Binära Optioner, Valutor & CFD


   Dessa mäklare ovan är våra favoritmäklare när du ska handla med binära optioner.