Bli en sponsrad daytrader

Bli en sponsrad daytrader

En gång i månaden så utökar vi vårt tradingteam med ytterligare en medlem. Vårt team består idag av duktiga traders som under en lång period lärt sig handla binära optioner effektivt. Fyll din email med en motivering varför du förtjänar att bli en sponsrad daytrader.

Vad krävs för att bli sponsrad?

Ett bra CV är inte det som krävs för att bli sponsrad av oss. Vi letar snarare efter personer som är hungriga och intresserade av att lära sig handla Binära Optioner. Givetvis krävs ett sinne för investeringar med.

Att bli stakad av ombinäraoptioner.se kräver att du är dedikerad till optionshandel och konstant vill förbättra ditt spel. Om du har det som krävs för att bli sponsrad kommer du ingå ett kontrakt med oss där vi tar all risk. Vi börjar staken med 2000 SEK och dessa 2000 kan ses som ett test. Om du vinner eller visar potential på att vara en grym trader så finns det stora möjligheter att få en mycket större stake än så. Du själv behåller 70% av dina vinster och vår andel är 30%. Om du blir utvald av vår expertpanel kommer vi att skicka över mer information om upplägget.

Lycka till!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Varför ska just du bli sponsrad av oss?