SigmaOption

sigmaoptionSigmaOption är en relativt nya spelare på marknaden som grundades år 2015. Mäklaren ägs och drivs av BR2 LP Financial Group/BR Holding Ltd., med kontor i både London och på Marshallöarna. De erbjuder en simpel hemsida som delvis (och oerhört slarvigt) har översatts till svenska, italienska, arabiska, tyska och ryska.

Licens

Eftersom SigmaOption saknar licenser från CySec och liknande myndigheter och är en så kallad oreglerad mäklare bör de undvikas. Behöver du hjälp att hitta en pålitlig och reglerad mäklare så kan du vända dig till vår lista över reglerade mäklare här.

Plattform och konton

SigmaOption erbjuder sina användare tillgång till den populära och tillgängliga handelsplattformen SpotOption med fler än 200 tillgängliga tillgångar och många användbara ekonomiska instrument. Vill du använda SigmaOption på mobilen så kan du använda dig av deras dedikerade iOS och Android appar.

Vill du börja investera i binära optioner med SigmaOptions så kan du välja mellan 4 olika konton: Standard, Silver, Guld och Premium. Dessa konton kommer med olika fördelar, funktioner och bonusar och ju större ditt konto är (Standard är minst, Premium är störst) desto mer erbjuds du. Även insättningsgränserna skiljer sig mellan de olika kontotyperna – med ett Standardkonto kan du sätta in mellan $250 och $999, ett Silverkonto sträcker sig mellan $1,000 och $4,900, Guldkontot ger dig möjlighet att sätta in mellan $5,000 och $24,900 och skulle du välja Premiumkontot så kan du sätta in ett obegränsat belopp över $25,000.

Bonus

Även SigmaOptions väkomsttbonusar är olika för de 4 olika kontotyperna. Den som öppnar ett Standardkonto får en bonus på 30%, med ett Silverkonto erbjuds du 50%, ett Guldkonto 70% och med Premiumkontot får du en välkomstbonus värd 100% av det insatta beloppet. SigmaOption erbjuder också flera pågående kampanjer och har en hel avdelning på sin hemsida dedikerad för olika bonusar och erbjudanden.

Alla SigmaOptions bonusar är helt valfria och det är upp till varje användare att själv acceptera eller neka de bonusar som erbjuds.

Kundtjänst

Att komma i kontakt med SigmaOptions kundtjänst är enkelt då de är tillgängliga 24/7. De kan nås via telefon, fax, e-post ([email protected]) eller deras dedikerad livechatt. Kundtjänsten via telefon är tillgänglig på engelska, svenska, tyska, italienska, danska och spanska.

Klagomål

SigmaOption har en del negativa omdömen från kunder när det gäller utbetalningar och löften som inte uppfyllts vilket under de senaste året har skadat deras rykte ganska rejält. Däremot verkar många också nöjda och glada över deras kundtjänst så det är svårt för oss att få en tydlig bild över hur de fungerar.

Dessa mäklare är reglerade, innehar licens och är säkra att trada på.

Mäklare Köpbelopp Insättning Handel Ansök

$3 – $100k

$100

Valutor, CFD, Aktier & ETF (200 kr gratis)


€1 – €5000

€10

Binära Optioner, Valutor, CFD & Aktier


$1 – $100k

$250

Binära Optioner, Valutor & CFD


Dessa mäklare ovan är våra favoritmäklare när du ska handla med binära optioner.