PrestigeOption

prestigeoptionindexPrestigeOption är ett helt nytt varumärke som lanserats mitten av 2016. Mäklaren är väldigt ny men har redan gjort ett gott intryck på oss. PrestigeOption bjuder på en väldigt snygg produkt som sticker ut främst för att den är enkel att använda och inte har en onödigt komplicerad interface. Mäklaren är självklart reglerad av CySEC och har dessutom licenser ifrån bland annat FCA i England och AFM i Holland.

PrestigeOption är en säker mäklare att handla hos och säger själva att säkerhet är en av deras största prioriteringar, vi tror dom med tanke på att de fått licenser från flertalet finansiella institut. Vidare har de fokuserat mycket av sin energi på sin plattform som är utvecklade av mäklaren själv. Prioritet ligger i att ta fram en enkel plattform som erbjuder alla typer av verktyg som behövs för att handla binära optioner. Plattformen finns tillgänglig på engelska, franska och tyska. Tyvärr så finns deras plattform inte tillgänglig på Svenska.

När det kommer till utbildningsmaterial så levererar mäklaren hela paketet, gratis videos, tutorials och en gratis e-bok. En stor del av utbildningsmaterialet är inbakat i plattformen.

PrestigeOptions minsta insättning ligger på $250 vilket är rätt standard och inget att bråka över. Mäklaren har dessutom ett par andra unika erbjudanden som gör att som sticker ut.

  • 200-300 automatiska signaler som kan hjälpa dig ta korrekt beslut i din handel.

go till sidan

PrestigeOption bluff? Scam eller seriös mäklare?

PrestigeOption är inte en bluff, mäklaren är reglerad som ett finansiellt instrument av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) med licensnummer 296/16. Vidare är mäklaren reglerad av liknande institut i Frankrike (Regafi), Italien (Consob), Tyskland (Bafin), Holland (AFM) och England (FCA). Vi vill påpeka att dessa licenser endast tilldelas seriösa mäklare.

Mäklaren har inte varit aktiv såpass länge att man kan dra några slutsatser baserat på deras rykte men av det lilla vi läst så är mäklaren omtyckt av kunderna.

PrestigeOption – Vilka plattforma och optioner erbjuds?

PrestigeOption erbjuder det mesta som du kan förvänta dig av en mäklare för binära optioner. Alla standardiserade tidsintervaller finns att tillgå, från 60 sekunder upp till 6 månader.

Deras utbud är stort och mäklaren erbjuder över 100 typer av optioner som du kan investera i. Det finns med andra ord ett väldigt högt antal optioner att jobba med. Mäklarens stora utbud ligger lite över genomsnittet. Något vi uppmuntrar. Det finns inget värre än att hitta en bra mäklare med ett alldeles för litet utbud av optioner.

PrestigeOption Demokonto

PrestigeOption erbjuder i dagsläget inte ett demokonto, vilket är synd för deras produkt tål att testas. Med ett demokonto hade vi gett mäklaren ett högre betyg.

På frågan om de kommer att erbjuda ett demokonto i framtiden svarar prestigeoption att de troligtvis inte kommer att erbjuda en demofunktion.

PrestigeOption app

PrestigeOptions erbjuden en applikation till telefon och surfplatta. Applikationen fungerar utan några större komplikationer och har samma stilrena och enkla design som den webbaserade tradingplattformen. Appen fungerar bra på andriod såväl som på iOS.

För dig som föredrar att handla via en applikation är PrestigeOption ett bra val.

PrestigeOption kundtjänst

PrestigeOptions kundtjänst är väldigt bra och klarar av alla våra test. Supporten svarar dessutom oftast väldigt snabbt och löser dina problem omgående. En bra kundtjänst är väldigt viktig och Prestigeoption får ett starkt godkänt av oss.

Vidare erbjuder mäklaren support via telefon, email, Skype och via deras egna chattfunktion på webbplatsen. Chattfunktionen är där mäklaren är absolut snabbast att svara på frågor.

Sammanfattning och summering

PrestigeOption är ett bra val av mäklare både för erfarna traders men också för nybörjare i och med att deras utbildningsmaterial är bra. Deras minsta insättning ligger på $250 vilket är ganska standard.

Mäklaren har lagt mycket fokus på att utveckla en enkel produkt utan att offra funktionalitet. Vi tycker att deras plattform är riktigt snygg och enkelt att använda, både den webbaserade versionen och applikationen för smartphone och surfplatta.

go till sidan

Binära optioner via PrestigeOption

Köpbelopp: $10 - $5000

Minsta insättning: $250

Utbetalningsinformation: 85%