Porter Finance

porterfinancePorter Finance är ny mäklare för binära optioner som lanserades år 2014. Företaget som står bakom Porter Finance är Oracle Stone Ltd. De har sitt huvudkontor i England. Enligt deras egen hemsida är Porter Finance den snabbast växande mäklaren och handelsplattformen på nätet, men det är information som vi inte kunnat bekräfta.

Licens

Porter Finance saknar licens från CySec och är inte reglerad av Finansverket vilket betyder att vi inte rekommenderar att de används i Sverige eller andra delar av världen. För att en mäklare ska klassas som pålitlig och säker måste de inneha rätt licenser samt vara godkända av gällande myndigheter. Är du sugen på att börja handla med binära optioner och söker efter en seriös mäklare så kan du ta en titt på vår heltäckande lista över mäklare med licenser passande för Sverige.

Plattform och konto

Porter Finance använder sig av den relativt lilla plattformen Panda Trading System som ger användare tillgång till över 100 tillgångar. Det är en stabil, stilren och helt anpassningsbar handelsplattform

Skulle du, trots att de är oreglerad, vilja öppna ett konto hos Porter Finance så har du 6 olika kontotyper att välja mellan plus ett som uteslutande gäller för företag. De olika kontotyperna är Nybörjare (Starter Package), Silver, Guld, Platinum, Diamond och Royal. Dessa olika kontotyper har alla olika funktioner och fördelar så det är upp till dig att välja det konto som bäst passar dina behov.

Bonus

För att öppna ett av ovanstående konton måste du göra en första insättning på ett förutbestämt belopp. Dessa belopp skiljer sig i storlek beroendes på vilken kontotyp du vill öppna. I samband med denna första investering erbjuds du även en så kallad välkomstbonus som även denna blir skiljer sig i storlek – ju större det investerade beloppet är desto högre blir bonusen.

Insättningskrav och välkomstbonus:

● Nybörjare: $1,000 – 20%
● Silver: $5,000 – 30%
● Guld: $10,000 -45%
● Platinum: $25,000 – 60%
● Diamond: $50,000 – 80%
● Royal: $100,000 – upp till 50% plus en extra bonus

Utöver välkomstbonusen så erbjuder Porter Finance andra kampanjer och erbjudanden för återkommande investerare. Även dessa erbjudanden skiljer sig mellan de olika kontotyperna.

Kundtjänst

Precis som de allra flesta mäklare för binära optioner så kan Porter Finance nås via telefon, e-post ([email protected]) och en dedikerade livechatt. Vad som skiljer Porter Finance från andra mäklare är att de även kan nås via Skype.

Klagomål

Porter Finance arbetar ständigt för att upprätthålla ett bra rykte och deras kundtjänst är snabba med att hjälpa kunder, erbjuda tips för nybörjare och lösa problem som kan komma att uppstå. Generellt sett verkar de uppskattade av de investerare de har och om de någon gång i framtiden lyckas erhålla rätt licenser så kan de komma långt i industrin. Men så länge de förblir oreglerade så kan vi inte rekommendera dem, det är inte värt risken att investera dina pengar utan tillräckligt skydd.

Dessa mäklare är reglerade, innehar licens och är säkra att trada på.

Mäklare Köpbelopp Insättning Handel Ansök

$3 – $100k

$100

Valutor, CFD, Aktier & ETF (200 kr gratis)


€1 – €5000

€10

Binära Optioner, Valutor, CFD & Aktier


$1 – $100k

$250

Binära Optioner, Valutor & CFD


Dessa mäklare ovan är våra favoritmäklare när du ska handla med binära optioner.