Oreglerade mäklare

När du ska handla binära optioner är det alltid viktigt att du väljer att göra det hos en reglerad mäklare, det ger dig som konsument alltid mycket högre säkerhet. Med det sagt så finns det fortfarande oreglerade mäklare där vissa väljer att sätta in sina pengar. Vi avråder alla våra läsare starkt ifrån att handla binära optioner hos dessa mäklare. I den här sektionen så går vi igenom mäklare som saknar licens och är oreglerade.

Finansinspektionen, MFSA och CySEC

De vanligaste typerna av licenser som delas ut för företag som vill bedriva handel med binära optioner kommer ifrån MFSA eller CySEC. Samt att i Sverige är det bra om mäklaren är reglerad av finansverket. Dessa licenser är svåra att få och inget som delas ut till vilket företag som helst. Mäklare som innehar dessa licenser är seriösa mäklare.

Oreglerade mäklare

Traderush –  En mäklare för Binära Optioner som accepterar svenska traders och erbjuder en svensk webbplats och kundsupport. De ägs av Cheshire Capital LTD och deras huvudkontor hittas i United kingdom. Traderush är inte reglerade av finansverket (FI) och har ingen CySec- licens. De verkar acceptera trafik ifrån stora delar av världen och huruvida de har några andra licenser eller inte kan vi inte hitta någon information om.

OptionsXO – OptionsXOs webbplats känns vid första intrycket mer som en resebyrå än en seriös mäklare inom binära optioner. Webbplatsen finns tillgänglig på 12 olika språk + engelska men tyvärr så är både de svenska och danska versionerna pinsamt dåliga – endast ungefär hälften av hemsidan är faktiskt översatt och de delar som är översatta är av riktigt dåligt standard.

BinaryTilt –  Binary Tilt startades ursprungligen på Nya Zeeland år 2013 av företaget Chemmi Holdnings Limited. Besultet att flytta hela verksamheten till England togs ganska snabbt då man insåg att Nya Zeeland inte erbjuder passande licenser för resten av världen så numera har de sitt huvudkontor i London.

Boss Capital – Boss Capital grundades år 2014 av Cheshire Capital LTD som vid den tidpunkten också ägde den oreglerade mäklaren Magnum Option. Sedan dess har Boss Capital bytt ägare vid ett flertal tillfällen och numera så ägs de av Melnic Group Ltd.

Magnum Option – Magnum Options lanserades i april 2013 och är en hyfsat etablerad spelare på marknaden. Magnum Options är en brittisk mäklare som för tillfället ägs av Solaris Vision Ltd., med huvudkontor i Bulgarien. Observera att de har under sina 4 år i drift har bytt ägare vid flertalet tillfällen vilket i sig kan vara en varningsklocka.

Porter Finance – Porter Finance är ny mäklare för binära optioner som lanserades år 2014. Företaget som står bakom Porter Finance är Oracle Stone Ltd. De har sitt huvudkontor i England. Porter finance saknar licens.

SigmaOption – SigmaOption är en relativt nya spelare på marknaden som grundades år 2015. Mäklaren ägs och drivs av BR2 LP Financial Group/BR Holding Ltd och saknar licens för att bedriva handel med binära optioner.