OptionsXO

optionsxoOptionsXOs hemsida känns vid första intrycket mer som en resebyrå än en seriös mäklare inom binära optioner. Hemsidan kan visas på 12 olika språk + engelska men tyvärr så är både de svenska och danska versionerna pinsamt dåliga – endast ungefär hälften av hemsidan är faktiskt översatt och de delar som är översatta är av riktigt dåligt standard.

Ingenstans på hemsidan finns det information om vem som äger OptionsXO men efter lite undersökning kom vi fram till att det förmodligen är Omni Capital Ltd. Det är svårt att hitta information och Omni Capital och varken vi eller någon annan kan faktiskt garantera att de är de som driver OptionsXO, hela upplägget verkar oseriöst och inte särskilt pålitligt.

Licens

I början av 2016 ansökte OptionsXO om en licens från CySec men blev nekade vilket betyder att de är oreglerade och att vi inte rekommenderar dem. En oreglerad mäklare kan inte erbjuda tillräckligt skydd för dina investeringar och din personliga information och bör därför aldrig användas. Letar du efter en pålitlig mäklare kan du vända dig till vår lista över reglerade mäklare.

Plattform och konton

OptionsXOs plattform är den oerhört populära TechFinancials som också används av den industriledande mäklaren 24option. Det är en enkel, stabil och till utseendet ganska tråkig plattform som uppskattas av både nya och mer erfarna investerare. OptionsXOs mobila funktioner gör det möjligt att investera i binära optioner var du än befinner dig.

OptionsXO erbjuder 4 olika sorters konton med relativt höga insättningskrav. OptionsXOs nybörjarkonto kallas Mini och har ett minsta insättningsbelopp på $250, vilket mer eller mindre är industristandard. Kontot efter Mini kallas Silver och kommer med ett insättningskrav på $5,000, därefter är det kontotypen Guld som gäller och då med ett insättningskrav på $25,000. Det sista och mest avancerade kontot kallas Platinum och för att använda detta måste man sätta in $50,000. Det märkliga är att de olika kontona inte skiljer sig särskilt mycket från varandra trots de höga insättningskraven. Den största skillnaden är att OptionsXO konto Silver, Guld och Platinum erbjuder respektive 2%, 3% samt 4% extra avkastning per genomförd affär.

Bonus

Du kan få upp till $500 i OptionsXO bonus om du rekommenderar tjänsten till vänner och de startar ett konto. Dessutom erbjuder de olika insättningsbonusar för de olika kontotyperna samt en del kampanjer och enskilda erbjudanden. I regel måste bonusar från OptionsXO omsättas 30X innan de kan tas ut.

Kundtjänst

OptionsXOs kundtjänst kan nås via 12 specifika telefonnummer beroendes på var du befinner dig, där ibland Japan, Australien, Bahrain, Storbritannien, Italien, Sverige, etc. Deras support kan även kontaktas vi ett kontaktformulär på hemsidan, en e-postadress ([email protected]) och en livechatt.

Klagomål

OptionsXO har inte det bästa ryktet online och väldigt få både privatpersoner och företag rekommenderar dem, faktum är att vi under vår undersökning inte lyckats hitta en enda seriös rekommendation för OptionsXO som mäklare för binära optioner. De har på senaste tid försökt städa upp sitt rykte med en nyare hemsida, bättre erbjudanden, osv. men det oklart om det har fungerat.

Dessa mäklare är reglerade, innehar licens och är säkra att trada på.

Mäklare Köpbelopp Insättning Handel Ansök

$3 – $100k

$100

Valutor, CFD, Aktier & ETF (200 kr gratis)


€1 – €5000

€10

Binära Optioner, Valutor, CFD & Aktier


$1 – $100k

$250

Binära Optioner, Valutor & CFD


Dessa mäklare ovan är våra favoritmäklare när du ska handla med binära optioner.