Om oss

Vi tycker att binära optioner är ett extremt roligt handelsformat. Det bjuder på analys, taktik och strategi samt att det finns många olika sätt att variera sin handel på. Det är dessutom EXTREMT lukrativt om det sköts rätt, vilket är en bidragande och förmodligen den största orsaken till varför vi valt att specialisera oss på just binär optionshandel.

Ombinäraoptioner.se

Drivs av oss! Vi är två traders som över tid blivit passionerade och tjänat bra pengar på binära optioner och tanken är nu att vi ska försöka sprida vår kunskap vidare. Vi vill att ombinäraoptioner.se ska fungera som en guide för dig som är intresserad av att handla optioner. Förutom Binära Optioner så har vi dessutom stor erfarenhet från finansvärlden. Vi har framgångsrikt handlat aktier i många år och håller oss alltid uppdaterade med de senaste finansnyheterna.

Mer om oss

Vi är väldigt aktiva i finansvärlden och är delaktiva i diverse projekt, binära optioner är det som ligger oss mest nära om hjärtat just nu. Främst på grund av att det är en extremt rolig handelsform. Vi är också en liten del av BinäraOptionerGuiden.se där vi tillsammans med en grupp av traders bestämt oss för att gå ihop för att leverera strategier och andra artiklar tillsammans. En för alla, alla för en.

OmBinäraOptioner.se ägs av MJ Group som också äger och driver:

BullMarketz – En mer ingående guide inom trading. Finns även på andra språk:

Gamblish.com – En guide för dig som är intresserad av casino online.

OmValuta.se – En bra guide för dig som är intresserad av valuta.

TheDailyFX.com – Vår engelska version av OmValuta där vi täcker ämnet valutor.

Kontakta oss

Om du undrar över något eller bara vill komma i kontakt med oss så kan du göra det på: [email protected]äraoptioner.se. Vi vill också nämna att sidan är under utveckling och långt ifrån färdig i dagsläget. Håll till godo med det material som finns här, vi uppdaterar med nya saker varje vecka.