Bästa Binära Optioner Mäklare

Bästa Binära Optioner Mäklare

Här listar vi de bästa och mest pålitliga binära optioner mäklare i Sverige, så om du är ute efter den bästa sidan för binära optioner har du verkligen hamnat på rätt ställe. Det är bara att välja ut den mäklare som du tycker passa bäst för just dig, men testa gärna deras demokonton innan du börjar handla för riktiga pengar. Längre ner på den här sidan kan du läsa mer om vilka för krav vi har på våra mäklare och där visar vi dig även vad du bör tänka på när du ska välja ut en mäklare.

Alla våra mäklare är reglerade och har licens för att bedriva handel med binära optioner. Vidare vill vi påpeka att det pågår en förändring för alla mäklare för binära optioner just nu som innebär att det ställs högre krav än någonsin. Detta är något som är väldigt positivt för oss konsumenter.

Dessa mäklare är reglerade, innehar licens och är säkra att trada på. 

Mäklare Köpbelopp Min. insättning Handel Ansök

€1 - €5000

€10

Binära Optioner, Valutor, CFD & Aktier

$3 - $100k

$100

Valutor, CFD, Aktier & ETF

$1 - $10.000

$100

Valutor, Aktier/CFD:s, EFT:s & Kryptovalutor

$24 - $200k

$100

Valutor & CFD

€5 - €1500

€100

Binära Optioner, Valutor, CFD & Aktier

€1 - €5000

€50

Valutor, Aktier/CFD:s, Råvaror, Indices, EFT:s & Kryptovalutor

$20 - $6000

$250

Binära Optioner, Valutor & CFD

$1 - $5000

$250

$10 - $2000

$50

$1 - $50k

$250

$1 - $50.000

$5

$10 - $5000

$250

$1 - $8000

$250

Om våra svenska mäklare

 • Du hittar inga oseriösa svenska mäklare här på ombinäraoptioner.se, inga mäklare som lovar mer än vad de kan hålla och som har en massa finstilta villkor. Det här är mycket viktigt eftersom mäklare av binära optioner inte behöver ha något speciellt tillstånd för att bedriva handel i Sverige, vilket har gjort att det finns alltför många oseriösa mäklare på marknaden.
 • Mäklarnas plattformar är stabila och pålitliga så att du inte riskerar att förlora kontakten med mäklarens server.
 • Plattformarna är även användarvänliga eftersom vi anser att det inte ska vara svårt att handla med binära optioner.
 • Vi har valt bort de mäklare som tar alltför mycket i profit och som har orimliga villkor.
 • Vi listar bara mäklare med gott rykte hos investerare.

Välja mäklare

Här ska vi ge dig några tips som gör det lättare för dig att hitta den binära optioner mäklare som passar bäst för just dig.

 1. Erbjuder mäklaren den sorts binära optioner du vill satsa på? Du bör alltid kolla vilka underliggande tillgångar du kan spekulera i eftersom det skiljer sig lite åt mellan de olika mäklarna. Om du till exempel vill spekulera mycket i valutor bör du kolla att mäklarens binära optioner baseras på de valutor du vill spekulera i.
 2. Vilka betalningsmetoder kan du använda och vad gäller för uttag av pengar? Det ska såklart vara smidigt och säkert att sätta in och ta ut pengar från ditt konto.
 3. Har mäklaren en app för mobilen? Om du vill handla med binära optioner i mobilen eller på surfplattan bör du kolla upp att mäklaren har en smidig app du kan använda, annars bör du testa hur bra det funkar att använda webbläsaren i mobilen.
 4. Hur ser insättnings- och placeringskraven ut? Titta på hur mycket du måste sätta in på kontot om du vill börja handla med riktiga pengar. Det är också viktigt att veta hur mäklarens minimiplacering ser ut och hur mycket du som mest får placera i en binär option. Placeringarna får sällan vara mindre än €5 hos de mäklare som har lägst placeringskrav och taket brukar vara på några tusen Euro.
 5. Hur stor procent av vinsten får du? Om du gör en lyckad placering får du i praktiken lika mycket i vinst som du placerade, men mäklaren ska såklart också ha en liten del av kakan så kolla upp hur många procent mäklaren tar. Det är inget konstigt alls att mäklarna tar en viss avgift eftersom de naturligtvis måste tjäna något på sin verksamhet precis som vanliga börsmäklare gör.

Vi testar våra mäklare och ställer höga krav

Något som är väldigt viktigt att lyfta fram är att vi har testat att handla binära optioner hos alla mäklare, vi skulle aldrig vilja rekommendera något vi själva inte har testat. Vi går igenom varje steg från registrering av konto, kundsupporten, insättning och uttag och givetvis hur det är att handla hos respektive mäklare. Vi skriver också varje recension så absolut ärligt som möjligt, vi lyfter upp både svagheter och styrkor. Det i kombination med att vi endast listar mäklare som är reglerade gör att vi kan stå för våra rekommendationer utan problem.

Något som är lite av vår stolthet är att vi kan stå bakom våra recensioner och rekommendationer till 100%, det finns andra sajter i Sverige som jämför mäklare för binära optioner som listar oreglerade mäklare för att de får betalt för det. Vi listar enbart mäklare vi känner lever upp till våra höga krav.

Bästa sidan för binära optioner i Sverige?

Vi får då och då frågan vilken mäklare som är bäst för handel av binära optioner och det är en svår fråga att svara på. Du bör ställa dig frågan vilken mäklare passa dig bäst istället. Några av våra favoriter att personligen handla hos är IQ Option, AnyOption, Banc De Binary och 24Option. Den mäklare som används mest frekvent av oss är IQ Option. Vi tycker dock att alla mäklare på vår webbplats är bra, det är ett av grundkraven för att vi ska lista dem. Det finns helt enkelt inget bra svar på den frågan, ingen mäklare är ”bäst”. Det viktigaste är att mäklaren är säker att handla hos men i övrigt är det helt enkelt en smaksak.

Licens av CySEC och reglerade av finansverket

Ett av våra största krav som vi ställer på de mäklare som listas på vår webbplats är att de ska inneha en licens ifrån CySEC och att de ska vara reglerade av Finansverket (FI) Saknar en mäklare något av detta innebär det att vi inte kommer att kunna rekommendera dem. Dessa licenser är inte lätta att få och endast seriösa finansiella tjänster blir tilldelad licens en licens. Ett annat krav är att de inte ska finnas listade hos Finansverkets varningslista. Ett tredje krav är att de ska ha ett gott rykte hos traders. Om de brister på någon av ovanstående punkter så kommer vi inte att lista mäklaren. Väljer du en mäklare från vår webbplats kan du vara säker på att det är säkert att handla binära optioner hos dem.

Oreglerade mäklare

Utöver de mäklare som faktiskt har licenser så finns det en hel drös med andra mäklare som är oreglerade. Är det säkert att handla Binära optioner hos dessa mäklare? Visst kanske vissa mäklare har licenser på andra marknader och är därmed säkra att handla hos. Vi insisterar dock på att du väljer mäklare som är oreglerade lokalt. Generellt sätt så finns det fortfarande många mäklare där ute som är bluffmakare och där du kommer att bli scammad. Vi har även börjat att lista oreglerade mäklare. I dessa artiklar framgår det tydligt att mäkaren är oreglerad och osäker att handla hos. Se vår artikel om Traderush som ett exempel.

Kort om våra Mäklare

Här ger vi dig ett kort intro till varje mäklare vi listar. Om du vill få full insyn i de mäklare vi rekommenderar för handel av binära optioner så rekommenderar vi starkt att du kollar in de recensioner vi har skrivit, de går på detaljnivå igenom mäklarna. Är du dock ute efter lite snabb information så kommer du att kunna hitta det här.

AnyOption
 • Minsta insättning: $200
 • Demokonto: Nej

AnyOption är faktiskt den första mäklaren för Binära Optioner på internet. Deras webbplats och tradingplattform lanserades 2008. Med sina långa erfarenhet passar AnyOption nästan alla investerare. Vi rekommenderar dock främst AnyOption till nybörjare då de erbjuder en procentuell återbetalning på misslyckades investeringar. Detta ger en större säkerhet men begränsar vinsterna till en viss del. AnyOption passar dock de flesta.

IQ Option
 • Minsta insättning: €10
 • Demokonto: JA (Gratis, ingen insättning krävs)

IQ Option lanserade sin plattform 2013 och är därmed ganska nya inom binära optioner. Det är inget du ska låta dig luras av. Här på vårt kontor är IQ Option en av favoriterna. Deras plattform är sexig och de erbjuder låg minsta insättning och ett gratis demokonto.  En mäklare som passar både nya och mer erfarna investerare.

24Option
 • Minsta insättning: €250
 • Demokonto: JA

24Option anses av många att vara en av de största och mest respekterade mäklaren. De lanserade sin tradingplattform knappt 2009, knappt ett år efter AnyOption. 24Option är därmed en riktigt erfaren mäklare.  24Option har ett brett utbud och passar alla investerare.

Stockpair
 • Minsta insättning: $250
 • Demokonto: JA

Stockpair är en mäklare som erbjuder ett ganska brett utbud men som specialiserat sig på aktier, vill du investera främst i aktier är Stockpair den mäklare du letar efter. Stockpair erbjuder även en fin utbildningstjänst som vi vill lyfta fram. Mäklaren passar erfarna investerare och nybörjare.

BDSwiss
 • Minsta insättning: €200
 • Demokonto: NEJ

BDswiss är relativt nya inom binära optioner men de har snabbt byggt upp ett väldigt gott rykte. Deras plattform är stabil och fungerar väldigt bra. Något negativt är att bristen på utbildningsmaterial och marknadsanalyser, något konkurrenterna är bättre på.

 

 

Vi testar våra mäklare och ställer höga krav

Här på ombinäraoptioner.se så har vi alltid stolthet i det vi gör. Att rekommendera binära optioner mäklare är något vi gör med ambitionen att försöka förbättra en bransch som fått ett relativt (onödigt) dåligt rykte. Därför rekommenderar vi endast mäklare som vi litar på och som har licenser. Det finns gott om mäklare för binära optioner som inte levererar bra lösningar. Vi försöker alltid att rekommendera de bästa mäklarna och varna för mäklarna som är dåliga.