Magnum Options

magnumoptionsMagnum Options lanserades i april 2013 och är en hyfsat etablerad spelare på marknaden. Magnum Options är en brittisk mäklare som för tillfället ägs av Solaris Vision Ltd., med huvudkontor i Bulgarien. Observera att de har under sina 4 år i drift har bytt ägare vid flertalet tillfällen vilket i sig kan vara en varningsklocka. De har bland annat ägts av Cheshire Capital Ltd. som under samma tid också ägde den oreglerade mäklaren Boss Capital och Prestige Holdings som har sitt huvudkontor på Brittiska Jungfruöarna.

Licens

Magnum Options saknar licens i Sverige och många andra platser i Europa, och är inte reglerade av CySec eller MFSA, vilket betyder att vi inte rekommenderar dem för svenska användare. Det är viktigt att välja en mäklare med lämpliga certifikat för att vara säker på dina investeringar är skyddade och att alla insättningar och uttag sker på ett lagligt och accepterat vis. Vi erbjuder en lista över reglerade mäklare som du hittar här.

Plattform och konton

Precis som flera andra både reglerade och oreglerade mäklare erbjuder Magnum Options tillgång till handelsplattformen SpotOptions med över 250 tillgängliga tillgångar. Med Magnum Options mobila handelsapp har du tillgång till ditt konto var du än befinner dig. Så vitt vi förstår så erbjuder Magnum Options inget test/demo konto.

Beroendes på din erfarenhet med binära optioner kan du välja mellan Magnum Options 5 olika kontotyper – Mini, Standard, Executive, Gold och Platinum. Ditt konto kan registreras i valutorna amerikansk, kanadensisk och australiensk dollar, euro eller brittisk pund. Observera att det finns inte möjlighet att ändra den valda valutan efter att kontot skapats.

Bonus och insättning

Du kan öppna ett Magnum Option konto utan att ange kreditkortsinformation och helt utan krav på insättning. Minsta insättningsbeloppet är 200 USD, EUR, GBP, 280 AUD och 250 CAD och det minsta uttagsbeloppet är $10 för kreditkort och $100 för banköverföring ($30 avgift tillkommer för banköverföring).

Olika bonusar finns tillgängliga för olika konton och dessutom erbjuder Magnum Options regelbundna kampanjer och erbjudanden.

Kundtjänst

Magnum Options support kan nås via e-post på [email protected], telefon eller via deras livechatt. De har även en teknisk support som kontaktas via [email protected]

Klagomål

Magnum Options är en relativt uppskattad mäklare som har användare från nästan hela världen. Vi har inte lyckats hitta några direkta varningsklockor eller omdömen från användare som skulle få oss att tro Magnum Option inte kan litas på av internationella användare, men tyvärr så saknar de licens från bland annat CySec och är därför inte rekommenderade i Sverige. Tidigare kunde Magnum Options användas av amerikanska användare men den funktionen togs bort för ett par år sedan.

Dessa mäklare är reglerade, innehar licens och är säkra att trada på.

Mäklare Köpbelopp Insättning Handel Ansök

$3 – $100k

$100

Valutor, CFD, Aktier & ETF (200 kr gratis)


€1 – €5000

€10

Binära Optioner, Valutor, CFD & Aktier


$1 – $100k

$250

Binära Optioner, Valutor & CFD


Dessa mäklare ovan är våra favoritmäklare när du ska handla med binära optioner.