Kända bluffar

Binära optioner är inte en bluff  i sig men det finns en del bluffmakare inom binära optioner och vi känner att det är väldigt viktigt att vi gör våra besökare medvetna om dessa. Över åren har det kommit flera stora bluffar som tillexempel ”den svenska metoden” och ”profitproffs” men det finns också en del mindre scams som inte fått lika mycket slagkraft. Vårt mål är att täcka dessa mindre scams i denna artikel.

Bluffar vi hittat hittils inkluderar:

Aussie method

Aussie method är ett tredjepartsprogram där du behöver göra en minsta insättning på 3000 SEK för att ta del av metoder och programvara som enligt de som ligger bakom bluffen kommer att generera flera hundratusen inom loppet av ett par dagar. The Aussie method är en bluff och vår rekommendation är att du undviker deras programvara till varje pris.

Den svenska metoden

Den svenska metoden är relativt känd inom binära optioner och grundarna bakom metoden säger sig ha utvecklat en programvara som kan förutse kursutvecklingar och garantera riktigt goda vinstmarginaler. Programvaran som de utvecklat fungerar inte och vi rekommenderar starkt att du undviker den svenska metoden eftersom det är en bluff.

Golden goose method

Golden goose metoden är enligt våra uppgifter en ripoff på den svenska metoden och går ut på exakt samma sak. Vi har misstankar om att grundaren bakom the golden goose method är densamma som den svenska metoden.

Mockingbird method’

The mocking bird method eller Mockingbird metoden är också en programvara där du måste göra betalning för att få tillgång till vad som lovas vara ett av marknadens bästa verktyg. Precis som exakt alla andra liknande tredjepartsprogram så fungerar mockingbird inte alls. Grundare påstår sig ha utvecklat en programvara som leverera vinst i 92% av fallen. Mockingbird method är en scam och fungerar inte. Undvik mockingbird till varje pris.

Native Trader

Native trader är en kopia/samma bluff som the Aussie method. När the aussie method blev avslöjad så satter helt enkelt grundarna upp en ny webbplats med namnet native trader. Du blev dock via Native trader slussad till the Aussie methods programvara.

Profitproffs

Proffitproffs är ett verktyg för optionshandel som sägs kunna hjälpa dig göra ”skyhöga” vinster. Vi säger att profitproffs är ungefär lika attraktivt som att kasta pengarna i sjön. En kvinna i deras reklamer säger att hon jobbar 15 timmar i månaden och tjänar 70 000. Låter lite för bra för att vara sant? Det är det också.

Dessa mäklare är reglerade, innehar licens och är säkra att trada på.

Mäklare Köpbelopp Insättning Handel Ansök

$3 – $100k

$100

Valutor, CFD, Aktier & ETF (200 kr gratis)


€1 – €5000

€10

Binära Optioner, Valutor, CFD & Aktier


$1 – $100k

$250

Binära Optioner, Valutor & CFD


Dessa mäklare ovan är våra favoritmäklare när du ska handla med binära optioner.