IQ Option

go till sidan

(Du investerar på egen risk)

Iqoption-nyIQ Option lanserades 2013 och är relativt nya på marknaden. Även om de är nya har de redan gjort ett bra intryck på marknaden och lyckats skapa sig ett väldigt gott rykte. Företaget är ägt av Infofield Premier Limited och har deras officiella huvudkontor på Cypern.

IQ Option tar handel med binära optioner på allvar och deras främsta fokus ligger hos sina kunder. Istället för att försöka locka till sig kunder med höga bonuserbjudanden så har de försökt skapa en pålitlig handelsplattform där du kan testa på gratis samt skapa ett riktigt konto och handla för riktiga pengar med en minsta insättning som ligger långt under standarden i branschen. De erbjuder dessutom väldigt bra utbildningsmaterial i form av interaktiva kursen och videos. IQ Option webbplats blir dagligen uppdaterad med finansiella nyheter, marknadsanalyser som relaterar till den handel du kan göra hos IQ Options och mycket mer. Deras webbplats är dessutom väldigt lättnavigerad och enkelt att använda.IQ Option erbjuder handel på flera olika språk, inkluderat svenska.

Uppdatering: IQ Option erbjuder nu handel med valutor, forex, CFD och en massa annat som rent generellt kan klassas som trading. IQ Option var tidigare specialiserade på binära optioner men nu kan du dessutom handla en massa annat där. Mäklaren är fortfarande riktigt vass inom binära optioner men har uttökat sig sortiment för handelstyper. I och meda att mäklaren har en grym plattform idag så tycker vi bara att det är bra att man valt att ge sig in i tradingsegmentet på riktigt. Nu hittar du alltså inte bara binära optioner hos IQ Option utan också en massa annat. Kolla gärna in deras plattform för att se hela deras utbud.

IQ Option på 1 minut

 • Demokonto: IQ Options erbjuder ett riktigt bra demokonto.
 • Minimum deposit: Låga €10. Standard i branschen är 200-250 USD.
 • *Upp till 90% utbetalning: Precis höjt från 85%
 • Utbildning: Har mycket bra instruktionsvideos.
 • Du kan numera också handla med kryptovalutor på helgerna när börsen annars är stängd.
 • Utöver binära optioner så erbjuder mäklaren CFD, Aktier och valutahandel.
 • Kundtjänst: Svarar snabbt och presterar bra.
 • VIP: IQ Option har ett VIP-konto för spelare som sätter in över $3000.
 • Registrering: Du hittar registreringen här. (Du investerar på egen risk)

*Belopp som kommer krediteras till kontot vid en vinnande trade.

IQ Option är en riktigt bra produkt. De erbjuder onekligen många fördelar som deras konkurrenter saknar vilket gör dom till ett attraktivt alternativ för våra traders. Kort och gott är IQ Option en av de absolut hetaste mäklarna just nu. En av huvudanledningarna till att vi tycker om mäklaren är för att dom erbjuder handel på riktigt schyssta villkor och på en handelsplattform som presterar långt utöver standard. Det går utmärkt att handla binära optioner på IQ Option.

IQ Option Demokonto-min
På vår systersajt BullMarketz.com har vi en mycket mer uppdaterad recension av IQ Option. (SV). Review of IQ Option. (EN). Vi rekommenderar att du kollar in dessa upplagor eftersom dom är mycket mer uppdaterade.

IQ Option bluff – Scam eller seriös?

IQ Option är inte en scam eller bluff. IQ Option är en väldigt seriös aktör som är reglerade av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) med licensnummer  247/14. Som du själv kan se så är IQ Option en av de mest pålitliga mäklarna på markanden.

IQ Option har dessutom ett väldigt gott rykte hos traders över hela världen. Transaktionen både in och ut från IQ Option fungerar fläckfritt och de är benhårda på säkerheten. När du registrerar dig hos IQ Option kräver de att du skicka identifikationsbevis som stärker din identitet. Att du måste bistå med bevis som stärker din identitet är för att skicka dina pengar från otillbörlig åtkomst men också för att skydda deras tjänst mot bedrägeri och penningtvätt. Denna process är snabb att genomföra och faktiskt något som de flesta mäklare kräver.

Sammanfattningsvis är IQ Option den mäklare vi främst vill lyfta fram som säkrast att handla hos. Bland annat för deras process för att skapa ett konto men också för att de har flest licenser från finansiella institut. Dessa licenser är inte lätta att få och IQ Option har blivit tilldelad flera av dem.

go till sidan

(Du investerar på egen risk)

IQ Options – Vilka plattformar och optioner erbjuds?

IQ Options erbjuder det mest klassiska inom binära optioner vilket inkluderar bland annat 60 sekunders och diverse tidsintervaller upp till 1 timme. De erbjuder också mer long term investeringar på upp till flera månader.

Utöver det så erbjuder dem också andra spännande handelsformat. Det som är intressant med IQ Option är att de inte låter sig begränsas av den typ av handel som redan finns. De är innovativa och pushar fram nya investeringsmöjligheter. Detta är något vi tycker är extremt värdefullt.

Utöver att vara innovativa och erbjuda ny exotiska investeringsmöjligheter så erbjuder IQ Options också nästan allt du kan förvänta dig av det klassiska utbudet. Deras alternativ av Optioner är ett av de största utbuden på marknaden. Istället för att skriva en sammanfattning av deras plattformar som du kan läsa så rekommenderar vi att du kolla på denna video som presenterar deras plattform på ett väldigt snyggt sätt.

 

Plattform, Grafik och Funktionalitet

Det som står ut mest hos IQ Option är deras plattform, främst för att den känns som framtiden för den här typen av handel. Många mäklare erbjuder en mer old school plattform. Det passar kanske vissa investerare men många har fattat bättre tycke för IQ Option eftersom deras plattform känns med hipp och modern. IQ Option kan köras direkt i webbläsaren men den nedladdade version och appen fungerar absolut bäst.

Grafiken är i högsta grad bra och också långt bättre än majoriteten av konkurrenterna. I dagsläget är det nästan bara 24Option som kan utmana grafikmässigt. IQ Option drar dock det längsta strået och om grafik är viktigt för dig är IQ Option ett självklart val. Letar du dock efter en mer traditionell mäklare för binära optioner i stil med AnyOption så har du kommit fel. Vi tycker båda har sin charm. Det går snabbare att handla på IQ Options plattform medans AnyOption bjuder på en mycket enklare och mer stilren design.

Funktionaliteten är också bra. Funktionalitet är ett område där man nästan alltid kan begära mer och för att få ultimata funktionalitet skulle man behöva plocka det bästa från respektive mäklare. IQ Options har en panel för tekniska analyser där du kan hitta diverse olika verktyg designa till att göra din handel enklare. Mäklaren får dock helt klart godkänt på den här punkten.

IQ VIP

IQ erbjuder ett mycket attraktivt VIP-konto för investerare som sätter in över $3000, detta återspeglar sig främst i bättre utbetalningar som är mycket fördelaktiga i det långa loppet. Om du är en seriös trader och verkligen satsar på att lära dig binära optioner är det högst rekommenderat att du sätter in $3000 och tar del av mycket bättre handelsvilkor och utbetalningar.

IQ Option 4.0 – en storsatsning!

IQ Option har alltid haft en väldigt simpel produkt och har tidigare varit en ganska genomsnittlig mäklare. Inget som stod ut men inte direkt något negativt heller. Under 2015 har de spenderat 12 månader på att utvecklat en plattform som verkligen står ut ifrån mängden. Plattformen är extremt innovativt och har flera funktioner som investerare inom binära optioner efterfrågat under en väldigt lång period. Kort om IQ Option 4.0:

 • Baserad på vad handlarna vill ha
 • Upp till 9 grafer på en skärm
 • 5 gånger snabbare
 • Innovativ APP till iOS och Andriod

IQ Option demokonto

IQ Option erbjuder förmodligen det bästa demokontot i branschen. Initialt kan du få testa att handla Binära Optioner med 1000 USD i virtuell valuta. Detta erbjudande ger dig väldigt goda möjligheter att testa på handel med binära optioner innan du vill satsa ditt egna kapital.

Detta är ett starkare erbjudande än alla konkurrenters då du nästan alltid måste registrera dig och sätta in pengar för att kunna få tillgång till ett testkonto. IQ Options välutvecklade demokonto är en av deras främsta styrkor. Vi vill dock som alltid påpeka att handel med ett demokonto är väldigt annorlunda mot handel med ditt eget kapital. Ha det i åtanke om du väljer att testa deras demotjänst.

Två typer av konton

IQ Option erbjuder två olika typer av konton, ett standardkonto och ett VIP-konto. Ibland erbjuder de dessutom ett tredje alternativ och det är ett testkonto. Med ett testkonto så får du tillgång till en virtuell valuta där du kan testa plattformen. Dock så erbjuds handel med virtuell valuta för standarkonto och VIP-konto med.

IQ Option standardkonto

 • Över 70 tillgångar att handla med.
 • Full tillgång till alla handelsformer.
 • Real time insättningar.
 • Snabba uttag som hanteras inom 1 dag.
 • Handel med riktiga pengar.
 • Minsta insättning på 10 EUR.

IQ Option VIP account

För att få tillgång till ett VIP-konto krävs det att du gör en minsta insättning på €3000.

 • Du får en personlig manager och en analyst.
 • Dn analyst hjälper dig på månadsbasis med en analys.
 • Bättre utbetalningar.
 • Över 70 tillgångar att handla med.
 • Full tillgång till alla handelsformer.
 • Real time insättningar.
 • Snabba uttag som hanteras inom 3 dagar.
 • Handel med riktiga pengar.
 • Minsta insättning på 10 EUR.

IQ Option App och mobil

IQ Options handelplattform finns också tillgänglig för mobila enheter, både till iOS och Andriodsystem. Deras app är riktigt snygg och enkel att använda och med appen så får du möjlighet att handla binära optioner var du än befinner dig så länge du har tillgång till en bra internetuppkoppling. Föredrar du att handla via en app så är det alltså en möjlighet via IQ Option.

IQ Option kundtjänst

Vi har varit ganska frekventa med att skriva till IQ Options kundtjänst, främst för att kolla så att dem håller måttet. De svarar oftast väldigt snabbt och är duktiga på support. Det har endast varit några enstaka tillfällen då svaren har tagit lång tid och då har våra frågor inte varit så enkla. Kundtjänsten har visserligen utrymme för förbättring men levererar helt OK.

Kundtjänsten finns tillgänglig dygnet runt men erbjuds just nu endast på engelska vilket är lite negativt. Även om det inte är något stort problem så vill vi ändå anmärka på det.

IQ Option handelsutbildning

När det kommer till utbildning ligger även här IQ Option ett steg före många av konkurrenterna. Den enda mäklaren som egentligen kan tävla med samma eller bättre nivå är 24Option som är notoriskt kända för att satsa på utbildning. IQ Option har gjort ett väldigt bra jobb att på ett enkelt sätt i lättförstådda videos navigera dig igenom deras produkt och olika metoder för att handla binära optioner. Deras instruktionsvideos är inbäddade i handelsplattformen och du kan enkelt kolla på dom medans du själv tradar. Du får alltså se live exempel på metoder som fungerar medans du själv kan testa i praktiken.

När du registrerat dig så kommer du att få tillgång till en uppsjö av träningsmaterial. De går igenom allt ifrån grundläggande funktioner på plattformen till mer avancerad utbildning för avancerade traders. Alla videos är välgjorda och enkla att titta på och förstå.

IQ Robots

Uppdatering: Mäklaren erbjuder inte längre någon robotplattform.

Tidigare text om robots: IQ har nyligen lanserat en robot för alla som gillar denna typ av handel. Robotar är inget nytt inom binära optioner utan har funnits väldigt länge på marknaden. Här är vi generellt skeptiska till denna typ av tradingrobotar men det finns några som presterar bra.  IQ robots är dock helt unik och ett koncept vi inte sett förut. Du har nämligen två alternativ.

 1. Du kan bygga din egen robot som handlar binära optioner helt på dina villkor. Denna typ av robot är egentligen inget ovanligt men med Iqoption så är den lite mer intressant för du har så många olika bra funktioner som du kan dra nytta av.
 2. Den andra funktionen är förmodligen den som är mest intressant. Du kan välja att använda en annan robot som någon annan byggt. Du kan se hur den presterat resultatmässigt och helt sonika kopiera den roboten och använda till dig själv. Vi tycker det är vågat av IQ Option men vi tycker också att det är en riktigt ball funktion.

Vi brukar som sagt vara väldigt försiktiga med att rekommendera denna typ av robot men vi har tidigare haft framgångsrika resultat med binary option robot. Den här roboten verkar onekligen kunna leverera. Samtidigt som vi skriver detta har vi flera personer på kontoret som börjat testa på. Vi kommer att uppdatera er så fort vi har mer data och kan skriva något mer konkret om hur det fungerat.

Vad säger andra om IQ Option?

Vi har bra koll på vad folk säger om mäklaren och den generella åsikten är att IQ Option är en av de bättre mäklarna som finns just nu. Till och med på flashback verkar uppfattningen vara att IQ Option är bland de bättre produkterna. Flashback brukar vara benhårda på att hänga ut. Andra säger:

IQ Option erbjuder handelsvillkor som matchar alla krav. Kolla och se själv” – Nasdaq

Deras uppdaterade handelsplattform blev så mycket intressantare med nya funktionaliteter och mer bekvämlighet” – Digital Journal

IQ Option är den bästa mäklare för handel med Binära Optioner, hands down. Deras gratis demo, deras utbildningar och deras support. Kombinera det med ett av de största utbuden i branschen och du har ett vinnande koncept. Jag handlar främst hos IQ Options av en anledning.” – Jimmy på OmbinäraOptioner.se.

Priser

IQ Options handelsplattform har vunnit ett tiotal priser för dess prestanda och säkerhet. Några av de mest positiva priserna har varit:

Forex award – ”Den bästa handelsplattformen”

IAIR AWARDS – ”Den bästa mäklaren för handel med binära optioner och den bästa handesapplikationen”

MASTERFOREX-V  – ”Den mest pålitliga mäklaren för Binära Optioner”

Sammanfattning och slutsats

IQ Option må vara relativt nya på marknaden men det bör inte skrämma dig för att handla binära optioner hos denna mäklare. Som du kan se är vi väldigt positiva till IQ Option genom hela recensioner och det är för att deras tjänst är mycket bättre än många av sina konkurrenter. De har jobbat väldigt intensivt och tagit fram en produkt som är älskad av deras traders. Deras utbildningar är toppklass och de satsar hårt på att hjälpa till att utbilda sina traders. Med ett väldigt högt fokus på säkerhet så levererar IQ Option på nästan allt vi kan kräva av en mäklare. De säger sig erbjuda de bästa villkoren i branschen och dessa inkluderar:

 • Väldigt låg minsta insättning.
 • Ett demo konto som inte kostar något alls, ingen insättning och ingen registrering.
 • *Upp till 90% vinst, detta kan är en av de högsta utbetalningarna i branschen.
 • Deras interaktiva utbildningsystem håller världsklass.
 • Snabba intag och uttag, inga problem med uttag.
 • Flest finansiella licenser av alla mäklare.
 • Över 100 olika investeringsmöjligheter.

*Belopp som kommer krediteras till kontot vid en vinnande trade.

Utöver en väldigt bra produkt så erbjuder IQ Option RIKTIGT vettiga villkor för alla traders. En väldigt överkomlig minsta insättning för nya traders och en demo-version som är gratis. Här på vårt kontor är IQ option den plattform som används av de allra flesta. Vi kan gott rekommendera IQ option.

go till sidan

Allmän riskvarning: De finansiella tjänsterna som tillhandahålls av denna webbplats har en hög risknivå och kan leda till förluster av alla dina tillgångar. Du bör aldrig investera pengar som du inte har råd att förlora

Summary
Review Date
Reviewed Item
IQ Options
Author Rating
51star1star1star1star1star

Binära optioner via IQ Option

Köpbelopp: €1 - €5000

Minsta insättning: €10

Utbetalningsinformation: *90%