High Low

highlowindexHighLow är för ovanlighetens skull en reglerad mäklare inom binära optioner från Australien. Mäklare ägs och drivs av det australienska företaget RCTM och har en licens (licensnummer, AFSL – 364264) från Australian Financial Services som är en utav de tuffast finansiella myndigheterna i världen. HighLows tjänster är tillgängliga och reglerad globalt, förutom i USA, och kan därför med säkerhet och utan risk användas var du än befinner dig. De har på senaste tid vuxit kraftigt i popularitet och anses nu vara en av de främsta mäklarna på marknaden från Australien.

De erbjuder en oerhört snygg hemsida som från första ögonblicket känns enkel att använda. Alla tjänster och funktioner som erbjuds via hemsida är tydligt utmärkta och kan även användas via smartphones tack vare deras dedikerade iOS och Android applikationer.

HighLow har blanda annat blivit kända för sina Turbo-optioner som låter användare investera mindre belopp under en kort tid – generellt sett mellan 15 sekunder och en minut. Detta är ett oerhört exalterande sätt att investera på som vi rekommenderar för alla som verkligen vill få ut högsta möjliga spänning från sina investeringar.

Sammandrag

  • Plattformar: webbaserat, skrivbord, mobilt
  • Valuta: AUS (utan växelavgift), USD, EUR, GBP
  • Insättnings/uttagsmetoder – NETELLER, Mastercard, Visa, etc.
  • Minsta insättning/uttag: $50 eller motsvarande i annan valuta
  • Kundtjänst: via telefon i Australien mellan 09:00-16:00 eller kontaktformulär på hemsidan
  • Tillgänglighet: globalt förutom USA
  • Språk: engelska, japanska, kinesiska (mandarin)

go till sidan

Bluff eller seriös

Att erhålla en licens som mäklare för binära optioner i Australien är betydligt svårare än på andra platser på jorden. De har fler krav att uppfylla och strängare regler. HighLow har lyckats få en licens från Australien och kan därför med säkerhet anses vara en seriös mäklare. De är tydlig och öppna med all nödvändig information på deras hemsida och de försöker inte dölja delar av sin verksamhet som så många andra opålitliga mäklare där ute.

HighLow har ett enastående rykte bland sina användare både från Australien och andra länder vilket är en utav anledningarna till att de nu är den ledande mäklare från just Australien. De är ärliga, pålitliga och har sedan de först startades satt sina kunder först. Deras kundtjänst kan nås via telefon eller ett kontaktformulär och trots att de inte erbjuder en dygnet runt öppet tjänst så är de snabba med att svara och lösa alla möjliga problem. På HighLows hemsida hittar du dessutom en heltäckande Frågor och svar (FAQ) -sektion med svar på de flesta frågor du kan tänkas ha.

Plattformar och optioner

Vill du investera i binära optioner med HighLow så kan du enkelt starta ett konto via deras hemsida. Processen är väldigt rättfram och lik andra mäklares registreringar – allt som krävs för att komma igång är att du anger några personliga uppgifter. Därefter får du tillgång till HighLows plattform via din webbläsare, deras datorprogram och/eller genom att ladda ner en av deras dedikerade smartphone applikationer för iOS och Android. När det sen är dags att sätta in och/eller ta ut pengar så krävs det att du kan bekräfta konto- och personuppgifter och i somliga annan information.highlowplattform

Den plattform som HighLow använder sig av är lätt att förstå sig på och enkel att börja investera med. De kan utan problem användas av både nybörjare och mer erfarna användare. Skulle du behöva en genomgång av alla funktioner eller om du är ny inom binära optioner så rekommenderar vi att du tar en titt på HighLows ‘Platform Walk-through’ där plattformen förklaras. Via deras ‘Walk-through’ kan du välja att öppna en detaljerad beskrivning av varje del av plattformen vilket är praktiskt då du inte behöver läsa igenom en flera sidor lång manual utan i stället kan välja att läsa om just den funktionen du behöver lära dig mer om.

HighLow erbjuder över 80 olika tillgångar och valutapar och du kan använda dig av klassiska optioner såsom High/Low (precis som namnet avslöjar), touch och spread. De har dessutom gjort sig kända för sina Turbo och Turbo spread optioner som är ett snabbare och väldigt exalterande sätt att investera på.

Utbetalning för “vanliga” optioner kan vara så hög som 90% vilket i sig är väldigt bra med vad som gör HighLow unik som mäklare är att de erbjuder mer avancerade optioner och investeringsmöjligheter med utbetalningar på upp till 200%. Detta är en siffra som är högre än hos 90% av mäklarna på marknaden och är perfekt för de som söker efter något nytt. Det är också en faktor som resulterar i att HighLow kan vara mer lönsam för användare än andra typiska mäklare.

Den minsta tillåtna insättningen på HighLows plattform är $50 (eller motsvarande i annan valuta) och samma belopp gäller för uttag. För alla uttag till en internationell bank utanför Australien tillkommer en avgift på $20 medan alla andra uttagsmetoder är kostnadsfria.

Bonus

Uppdatering: Mäklaren erbjuder inte längre någon bonus i enlighet med CySECs nya regleringar.

Tidigare text om bonus: Just nu erbjuder HighLow en exklusiv välkomstbonus bestående av en återbetalning värd $50 för alla nya användare på deras första investering. Emellanåt erbjuder de även andra bonusar och kampanjer och det kan du läsa mer om deras hemsida. Alternativt kan du kontakta kundtjänst och fråga om vad de har möjlighet att erbjuda dig. Bonusen har ett omsättningskrav på 1-1 vilket betyder att du inte kan ta ut den omedelbart efter att du tagit emot den, utan först måste investera och därefter ta ut alla möjliga vinster från det investerade beloppet.

Demo-konton

Om du känner att du vill testa på HighLows plattform innan du investerar dina egna pengar så kan du välja att öppna ett registreringsfritt demo-konto, Quick Demo. Med detta konto får du tillgång till 10,000 virtuella dollar som du fritt kan investera och använda på plattformen. Ett demo-konto likt detta har visat sig vara populärt hos både nya och mer erfarna användare och är en utav anledningarna till hur HighLow lyckats bli som omtyckta.

Mobil

HighLows alla tjänster är som sagt tillgängliga på mobila enheter såsom smartphones och surfplattor. Mäklaren kan användas via enhetens webbläsare men för din egen smidighet rekommenderas det att du laddar ner en av de applikationer som HighLow utvecklat.

Omdöme

HighLow har i mångas ögon lyckas uppnå statusen som den perfekta mäklaren – de är helt reglerade och erbjuder ärliga villkor och tydlighet. De tar också sina kunder på största allvar och ser alltid till att lösa möjliga problem och svara på frågor. På många sätt bör deras exemplariska utförande fungera som riktlinjer för andra mer oseriösa och inte lika framgångsrika mäklare på marknaden.

Förutom ett par sporadiska kommentarer på diverse forum från tidigare användare så har HighLow inte tagit emot några officiella klagomål. De är strävar konstant efter att uppfylla användares krav och önskemål samtidigt som de hela tiden försöker vara innovativa och erbjuda de bästa tjänsterna. Detta har resulterat i en verksamhet som folk är nöjda med och gillar att associera sig med.

go till sidan

Binära optioner via High Low

Köpbelopp: $10 - $2000

Minsta insättning: $50

Utbetalningsinformation: 95%