Eztrader

eztrader-mäklareEZtrader varit verksamma inom binära optioner ända sedan 2008. De var bland de allra första plattformarna som gjorde binär optionshandel tillgängligt för allmänheten. EZTrader är baserat i Nicosia, Cypern, och sedan 2011 drivs de som en del av WGM Services Ltd.

NYHET: Eztrader kommer ut svingandes ifrån sin ringhörna och levererar en helt ny plattform som är galet rolig att handla på. Fortfarande med enkelhet i åtanke men med mycket större säkerhet på kundernas

Unikt erbjudande från ombinäraoptioner.se: Signa upp här mot en mista insättning på 900 SEK istället för eztraders standard min deposit som ligger på 1700 SEK.

Just nu är Eztrader den säkraste och bästa plattformen på marknaden med sin nylansering och vårt förstahandsval att rekommendera till våra kunder.

Eztrader på 1 minut

  • Demokonto: Eztrader erbjuder ett riktigt bra demokonto.
  • Minimum deposit: 900 SEK om du registrerar dig via oss. Annars ligger minsta insättningen på 1700 SEK.
  • Upp till 91% utbetalning: Precis höjt från 85%
  • Utbildning: Har mycket bra instruktionsvideos.
  • Kundtjänst: Svarar väldigt snabbt och presterar bra.
  • VIP: Eztrader erbjuder VIP.
  • Registrering: Du hittar registreringen här.

Som tjänst så siktar EZTrader framförallt på att utmärka sig själva genom användarvänlighet och enkelhet. Det märks redan i namnet (EZ Trader = Easy trader), och det är också något som märks på deras tjänster och verktyg. Detta fokus på enkelhet innebär både fördelar och nackdelar. Det positiva med att handla med binära optioner hos EZTrader är att tjänsten är oerhört välfungerande, enkel att förstå och använda och har väldigt låga prestandakrav. Det negativa är dock att de har ett väldigt begränsat utbud av optioner och funktioner att välja mellan. De optioner som erbjuds fungerar dock väldigt väl, och tjänsten har även ett mycket stort utbud av aktier att välja mellan. EZTrader har dessutom ofta väldigt generös avkastning på lyckade investeringar, och erbjuder upp till 95 % av investeringsbeloppet på utvalda tillgångar.

EZTrader har också ett väl utbyggt Education Center som innehåller information värdefull för så väl erfarna handlare som nybörjare. Där erbjuder de bland annat gratis e-böcker, guider, videokurser och en finansiell kalender som kan ge aspirerande handlare bättre koll på marknaden.

Eztrader erbjuder handel med binära på 10 språk, inklusive svenska och engelska.

EZTrader bluff – Scam, fake? seriös?

Eztrader är inte en scam eller bluff. Det är en seriös handelsplattform som är licensierad hos Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) under licensnummer 203/13. Utöver detta så är de också strikt reglerade utefter rådande lagstiftning i 32 marknader i Europa och världen. I Sverige är de reglerade av Finansinspektionen (FI).

När man söker efter kommentarer och klagomål på EZTraders tjänst så hittar man däremot väldigt många missnöjda kunder som anklagar dem för bedrägeri. Det här är dock något som är förståeligt av två anledningar. Den första är att EZTrader har varit aktiva sedan 2008, vilket betyder att de har haft väldigt lång tid på sig att samla in negativa kommentarer. Den andra är att de flesta av dessa klagomål är inriktade på att tjänsten inte låter dem ta ut sina pengar från sina kundkonton. Enligt vad vi kan se så handlar dessa kommentarer aldrig om något som faktiskt handlar som en bluff eller en scam. De flesta klagomål vi läst går snarare att koppla ihop med EZTraders hårda villkor för bonus, att kunderna helt enkelt inte har förstått villkoren och därför känner sig lurade när de verkställs. Läs mer om bedrägeri i vår guide om binära optioner bluff, och se mer om EZTraders villkor under rubriken EZTrader Bonus nedan. Med det här sagt så finns det fortfarande anledning till att vara lite försiktig med Eztrader. Just på punkten säkerhet finns det flera andra mäklare som har presterat bättre. Läs gärna igenom våra andra recensioner innan du bestämmer dig.

På grund av de höga säkerhetskraven för finansiell verksamhet på internet så kräver EZTrader en del identifierande information när man skapar sitt konto. Identifiering sker vanligtvis genom att man skickar in en bild av ett godkänt ID och en räkning som bekräftar hemadressen. Det här är standard för de flesta binära optionshandlare, och hjälper till att skydda användarens konto från otillbörlig åtkomst.

go till sidan

EZTrader options – Vilka plattformar och optioner erbjuds?

Plattformar

EZ Trader har som tidigare nämnt ett begränsat antal plattformar för binära optioner. De erbjuder totalt 3 optioner, vilka är:

  1. Binära optioner

Det här är den vanligaste typen av optioner som utgör kärnan i den digitala optionshandeln. Du väljer helt enkelt en tillgång och investerar i huruvida du tror den kommer öka eller sjunka i värde inom en viss förbestämd tid. Har du rätt får du tillbaka investeringen och fördefinierad procent av beloppet. Har du fel förlorar du investeringen. Skillnaden gentemot andra mäklare är att EZTraders binära optioner ofta har väldigt bra avkastning, ibland på så mycket som 95% av investeringsbeloppet.

  1. 60 seconds (60 sekunder)

En fartfylld variant av vanliga binära optioner, där tidsfristen bara är en minut.

  1. Long Term (Långsiktigt)

Long-term fungerar precis som binära optioner, bara det att tidsfristen är mycket längre. Istället för att investera i tillgångens värde inom 5 till 60 minuter så kan du t.ex. sätta tidsfristen till nästa kvartal.

Optioner

För att se vilka optioner EZTrader handlar med, se tabellerna nedan:

Handels- & råvaror Valutakurser Index Aktier
Guld

Koppar

Silver

Olja

AUD-USD
CAD-JPY
EUR-AUD
EUR-CAD
EUR-CHF
EUR-GBP
EUR-JPY
EUR-USD
GBP-CHF
GBP-JPY
GBP-USD
NZD-USD
USD-CAD
USD-CHF
USD-JPY
AEX
ASX
CAC-date
DAX30
DAX-Date
DJIA
DOW-Date
FTSE
SPMIB
HANG
IBEX
KOSPI-KOR
NSDQCO
NSDQ-Date
CNXNIFTY-XXX
NK
OMXS30
SP
SP-Date
SENSEX
SMI
TAIEX
TA-25
TOPIX 500 – Japan
Eztrader har ett väldigt stort utbud av aktier. Se hela listan genom att klicka här och navigera till “Tillgångar” i toppnavigationen.

EZTrader bonus

Uppdatering: Mäklaren erbjuder inte längre någon bonus i enlighet med CySECs nya regleringar.

Tidigare text om bonus: EZ Trader har inga permanenta bonuserbjudanden. Deras erbjudanden kommer istället i samband med olika kampanjer, mailutskick och genom någon av deras affiliates. Vid tillfället när denna recension skrivs erbjuder EZTrader bonus på 100 % för nyskapade konton via deras webbplats, men det finns inga garantier för hur länge det erbjudandet kommer vara tillgängligt. Däremot så har de ett system på plats för bonusar till så väl nya som existerande kunder. Det är alltså alltid fullt möjligt att förhandla fram ett individuellt bonuserbjudande vid kontakt med kundtjänsten.

Något som är negativt med EZTraders bonus är att de har relativt hårda krav och villkor på de bonusar som erbjuds. De har bland annat ett omsättningskrav på 25 gånger bonusbeloppet innan man får ta ut pengar från kontot. Det som är positivt är att omsättningskravet bara gäller för bonusen, dvs. om du får 250 EUR i bonus måste du bara omsätta 6250 innan pengarna blir dina. Det som är negativt är dock att den omsättningen måste genomföras inom 90 dagar från att bonusen betalas ut, annars kommer de ta bonusen och alla vinster från bonusbeloppet från ditt konto.

EZTrader demo konto

För att lära sig om hur binära optioner fungerar brukar många binära optionshandelsplattformar erbjuda demokonton. På så sätt får man möjligheten att testa tjänsten och investera med en virtuell valuta. Tyvärr erbjuder dock inte EZ Trader något demokonto för tillfället. EZTrader har dock så pass bra nybörjarinformation och så pass användarvänliga verktyg att det egentligen inte behövs, dock kan ett testkonto vara bra om du känner dig lite osäker.

EZTrader mobil app

EZTrader har en app till mobila enheter, och den är precis lika funktionell och användarvänlig som deras webbplats. EZTraders app erbjuder precis samma funktioner för binär optionshandel som den webbaserade tjänsten, och därför blir det möjligt att snabbt och enkelt handla var än du befinner dig. EZTrader app finns under namnet Binary Options – EZTrader i Google Play och iStore.

Vad säger andra om Eztrader?

”Jag letade efter en mäklare som var ganska enkel att använda då jag var en total nybörjare och Eztrader var den första mäklaren jag testade efter att ha läst diverse recensionen. På det sättet var Eztrader väldigt bra. Jag är dock inte aktiv på Eztrader idag då jag gått vidare till andra mäklare.  Jag lämnade Eztrader främst för att jag inte tyckte att deras utbud var tillräckligt stort. De erbjöd helt enkelt inte de optioner jag letade efter. Om jag skulle rekommendera Eztrader till någon så är det nybörjare. De erbjuder mig veterligen dock inget demokonto så ha det i åtanke.

Mitt betyg: 2 av 5 kakor.”  – Jonas

EZTrader omdöme

EZTrader är den enklaste och mest användarvänliga plattformen för binär optionshandel vi har testat. Tyvärr kan denna enkelhet uppfattas som alldeles för begränsande för många handlare. Den erfarne handlaren kommer nog sakna mycket av funktionaliteten och de varierade optionsmöjligheterna som finns hos konkurrerande plattformar. Nybörjare får dock en väldigt lättbegriplig tjänst, och utmärkta EZTrader tips via deras Education Center, för att lära sig handla med binära optioner på en grundläggande nivå. Vi rekommenderar alltså EZTrader främst till nybörjare, och eventuellt även till handlare som bara är intresserade av de enklaste aspekterna inom binära optioner.

go till sidan

Summary
Reviewer
OmBinäraOptioner
Review Date
Reviewed Item
EZTrader
Author Rating
5

Binära optioner via Eztrader

Köpbelopp: $5 - $3000

Eztrader bonus: 150%

Minsta insättning: $100

Utbetalningsinformation: 91%