EZInvest

EZInvest är namnet på den valuta- och CFD-mäklare som företaget bakom EZTrader har valt att utveckla. 

Företaget som driver både EZInvest och EZTrader har sitt huvudkontor på Cypern och licens från CySEC (Cyperns finansinspektion).

EZTrader har länge varit en av de ledande mäklarna för binära optioner på marknaden och vi är glada över att se att Win Global Markets (WGM) nu gett sig på den spännande och lukrativa valutamarknaden.

Sammandrag:

Demokonto: EZInvest erbjuder ett demokonto
Minsta insättning: minsta insättningen för ett Classic-konto är 100 dollar
Kundtjänst: enastående
VIP-program: EZInvest har ett Premiumkonto för investerare med stort kapital
Registrering: öppna ett konto hos EZinvest här! (Du investerar på egen risk)

go till sidan

(Du investerar på egen risk)

Är EZInvest seriösa eller en scam?

Vi är medvetna om att EZTrader tagit emot klagomål från kunder som inte varit nöjda med tjänsterna och att Frankrikes finansinspektion (AMF) uttalat sig om frågan, men det betyder inte att vi inte litar på dem. EZInvest är reglerade av CySEC och är godkända av flera andra reglerande organisationer i Europa, däribland Sveriges Finansinspektion. Vad alla dessa licenser betyder är att EZInvest är 100% seriösa och att de inte kan lura kunder eftersom de då skulle förlora sin licens.

Med andra ord är EZInvest en säker och pålitlig valutamäklare som man kan använda utan att oroa sig.

Handelslattformar på EZInvest

De handelsplattformar som EZInvest har valt att använda sig av kommer i tre olika versioner. En version är nerladdningsbar till datorer, den andra är en webbaserade version och den tredje är en app för smartphones och tablets.

MetaTrader4 är en handelsplattform som används av väldigt många olika mäklare. Plattformen gillas på grund av sina kraftfulla funktioner, det snygga gränssnittet och enkelheten att använda sig av tjänsterna även som nybörjare.

Sirix Webtrader är namnet på den webbaserade handelsplattform som EZInvest använder sig av. Det är en bra och praktisk plattform som fler och fler i industrin har börjat använda sig av på sistone.

EZ Mobile Trader är mobilversionen av EZInvests handelsplattform och en perfekt lösning för dig som vill ha möjlighet att investera på språng. Appen kan användas på både smartphones och surfplattor.

Tillgångar hos EZInvest

EZInvest ägs och drivs som sagt av företaget Win Global Markets som också driver EZTrader som är en mäklare för binära optioner. WGM valde att starta EZInvest för att också börja hantera valutor och CFD:s.

Just nu har EZInvest ett av världens största utbud valutapar samt en imponerande samling aktie- och indices-CFD:s, samt en hel del råvaror som du kan handla med.

Vilka olika konton erbjuder EZInvest?

EZInvest har fyra olika konton som kan användas för att handla med valutor och CFD:s plus ett demokonton som kan användas för att handla med virtuella pengar.

Det klassiska (Classic) kontot är det minsta kontot. Det har utvecklats för nybörjare och personer som inte har så mycket kapital att investera med.

Standard är “mellan” kontot som föredras av många. För att öppna ett Standard-konto måste man kunna sätta in 2500 USD eller 25 000 SEK.

Premium-kontot är för alla storspelare som gillar att riskera större belopp åt gången. Minsta insättningen är 20 000 USD eller nästan 200 000 kr.

EZInvest erbjuder även ett konto som kallas ECN. Denna sorten har nästan alla funktioner som Premium-kontot men kräver bara en minsta insättning på 2500 USD.

En industriledande kundtjänst

Något som vi verkligen är imponerade med är EZInvests kundtjänst. De kan kontaktas via telefon, e-post eller livechatt. Du hittar mer information om de olika telefonnumren att ringa och e-postadresserna under “About us” på deras hemsida. Vill du kontakta livechatten kan du öppna vilken sida som helst på EZInvest.com.

EZInvest har utöver sin fysiska kundtjänst också ett Frågor och svar avsnitt (FAQ) på sin hemsida. Där hittar du svar på många vanliga frågor. Vi rekommenderar att du börjar här om du skulle stöta på ett problem.

Sammanfattning

Alla våra läsare som letar efter en ny valutamäklare bör överväga EZInvest. Detta gäller framför allt om du tidigare använt EZTrader för att handla binära optioner och varit nöjd med den produkt du använt. Även om du aldrig använt någon av WGMs produkter tidigare så kan vi lova att du kommer gilla vad de har att erbjuda när det gäller allt från handelsplattformar och tillgångar till säkerhet och kundtjänst.

go till sidan

(Du investerar på egen risk)

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
EZInvest
Author Rating
51star1star1star1star1star

Binära optioner via EZInvest

Köpbelopp: $5 - $3000

Minsta insättning: $100

Utbetalningsinformation: 91%