Ekonomiskt klimat och signaler

binära-optioner-signalerDetta är en strategiartikel för nybörjare.

Fundamental analys av det ekonomiska klimatet och dess signaler är en strategi som används framgångsikt vid handel av binära optioner. Om en valuta, en speciell nisch av företag eller aktie har en negativ trend går det att dra fördel av det vid optionshandel. Det är en vad vi kallar en signal inom binära optioner.Om trenden är väldigt tydlig så ökar det dina chanser för att köra en korrekt bedömning av kursutveckling markant. I den här artikeln så kommer vi att kolla lite mer på hur man kan dra nytta av tydliga signaler för att framgångsrikt handla binära optioner.

Hur analyserar man det ekonomiska klimatet?

Det absolut enklaste sättet att analysera en valuta, en speciell bransch eller aktie är givetvis att göra research på kursens utveckling. Du kan anpassa din research till längden på din handel. Om du tillexempel handlar med 60 sekunders aktier kan de negativa/positiva trenderna vara betydligt kortare än om du handlar binära optioner över en tremånadersperiod, då kollar vi istället efter en tydlig trend över en längre period.

binära optioner graf2

Exemplet ovan ger en bra bild av vad vi menar med tydlig trend. Exemplet gäller Nintendo under 2012. Förstorar vi upp grafen kan man se att kursen går upp och ner men över tid är det tydligt att utveckling är väldigt negativ. När utveckling ser ut såhär är det relativt enkelt att göra en korrekt långtidsinvestering. Allting talade dessutom om att Nintendos utveckling vid det här tillfället skulle vara fortsatt negativ. Detta är en tydlig signal

binära optioner graf1

Ett annat exempel som visar en kortare tidsperiod men fortfarande med en tydlig trend.

Att förutse trender och läsa signaler

Det är lätt att prata om exempelet vi angett i den här texten, för de har redan hänt. Det går dock att förutse kursutveckling över tid. Om vi tar 2008 ekonomisk kris som exempel. Ett perfekt tillfälle för att investera i valuta. Krisen gav oss tydliga trender och verkligen alla indikationer pekade på ett fortsatt ras över en viss tidsperiod. Det är inte alla gånger det är lika tydligt men om du snappat upp något så måste du spendera lite tid i att göra en marknadsanalys, luktar det som att trenden är väldigt tydlig så är det bara att testa investera.

Stabila marknader

Om vi då kollar på mer stabila marknader så kommer dessa inte vara lika förutsägbara i sin kursutveckling. Detta leder till att en investering blir en större chansning. Ju mindre tydliga trender man kan se på en marknad desto mer gambling och tur handlar det om. Om kursen hoppar upp och ner och i överlag har en platt utveckling säger det sig själv att det blir svårt att förutspå kursutvecklingen.

Binära optioner signaler

Tydliga trender och kursutvecklingar är bara en av många olika signaler inom binära optioner. Det finns många program som lovar dig att kunna göra jobbet och läsa binära optioner signaler åt dig. Det är inte riktigt så enkel och fungerar sällan. Som du kan  se i den här artikeln är det inte bara fullt möjligt utan också relativt enkelt att använda sig av den här typen av signaler.

Summering

En bra strategi för att öka chanserna att göra en korrekt investering när du handlar binära optioner är att kolla på ekonomiskt klimat och trender. Om en kursutveckling är relativt platt och hoppar upp och ner är det svårt att avgöra hur kursen kommer utvecklas. Om det finns en tydlig trend så ökar det dina chanser markant för att göra en korrekt bedömning.

Disclaimer: Att använda sig av trender kan ge en stor fördel vid handel av binära optioner men det är i slutändan inget vattentätt system. Dra nytta av tydliga trender men kom ihåg att kursutveckling i vissa fall kan vara svår att förutse.

Mäklare Köpbelopp Min. insättning Utbetalning Bonus Ansök

€1 – €5000

€10

90%

30%


$1 – $100k

$250

89%

100%


$1 – $5000

$200

94%

300%


Dessa mäklare ovan är våra favoritmäklare när du ska handla med binära optioner.

[/notdevice]