Demokonto

binära-optioner-demoOm du funderar på att börja spekulera i binära optioner rekommenderar vi att du öppnar ett demokonto. Det är ett konto som inte kräver någon insättning och som ger dig möjlighet att riskfritt lära dig hur handeln med binära optioner fungerar. Demokontot fungerar precis som ett vanligt konto, den enda skillnaden är att du handlar med låtsaspengar istället för med riktiga pengar.

Kolla gärna in IQ Option, 24Option och Binary.com. Dessa mäklare är våra favoriter när det komer till demokonton. Det är viktigt att känna till att IQ och Binary.com är ensamma om att erbjuda ett gratis demo.

Eztrader är utan tvekan det absolut det bästa valet av mäklare just nu och dom erbjuder dessutom ett helt gratis demokonto. Om du registrerar dig här så får du dessutom en minsta insättning på 900 SEK istället för deras standard på 1700 SEK. Vi rekommenderar Eztrader främst för deras toppmoderna plattform och deras schyssta vilkor för investerare.

24Option erbjuder ett demokonto där du kan testa handla optioner. Precis som hos Stockpair och Banc De Binary så måste du göra en minsta ersättning innan du får tillgång till demoversionen. För att sätta upp ett demo får måste du först registrera dig och sedan kontakta din account manager varpå hen kommer att hjälpa dig med uppsättningen. Detta är en enkel och snabb process.

IQ Option erbjuder förmodligen det bästa demokontot på marknaden just nu. IQ Option är nämligen den enda mäklare som erbjuder ett testkonto gratis. Detta gör att deras demotjänst står ut väldigt mycket jämfört mot alla andra mäklare där du måste göra en minsta insättning för att få tillgång. Vidare har de ett bra utbud på utbildningsmaterial som kan hjälpa nya traders att bli varma i skorna.

Fördelar med demokonto

 • En binära optioner demo ger dig möjlighet att lära dig hur själva programvaran fungerar hos den mäklare du funderar på att handla hos.
 • Du har möjlighet att testa alla slags marknader så att du kan se vilka underliggande tillgångar du gillar att spekulera i.
 • Eftersom som du spekulerar på riktiga marknader i realtid märker du snabbt om handel med binära optioner är något för dig.
 • Ett binära optioner demokonto ger dig även möjlighet att se hur framgångsrik du är och det ger dig möjlighet att förbättra dig utan att du förlorar ett enda öre.
 • Demokontot är även perfekt för dig som enbart vill testa valutahandel, för på sätt och viss är det här också ett slags forex demokonto eftersom du även kan spekulera i valutor när du handlar med binära optioner.
 • Du behöver inte sätta in några pengar för att testa demokontot.

Nackdelar med demokonto

  • Nackdelen med demokonto trading är att det finns risk att du blir för vågad och chansar lite för mycket eftersom du inte handlar med riktiga pengar. Försök att spekulera på samma sätt som du skulle göra med riktiga pengar, det lär du dig mer på.
  • Du kan bli för optimistisk. Om du har tur och prickar rätt nästan varje gång finns det risk att du blir övermodig när du börjar spekulera med riktiga pengar. Även om det gått bra när du har testat ett optionshandel demokonto bör du vara försiktig när du börjar spekulera med pengar.

Erbjuder mäklaren demokonto?

Alla mäklare erbjuder inte ett demokonto så om demo är ett krav från din sida är det viktigt att du hittar en mäklare som erbjuder det. Vi har gjort det enkelt för dig och sammanställt en lista på mäklare som erbjuder testkonton. Övriga mäklare på vår webbplats erbjuder det inte.

Så kommer du igång med ditt testkonto

 1. Välj ut en bra mäklare, till exempel en av de du hittar här på ombinäraoptioner.se.
 2. Klicka på demokonto binära optioner, testkonto, demokonto optionen eller liknande och registrera dig.
 3. Ladda ner demokontots programvara till din dator och öppna programmet.
 4. Börja handla! Naturligtvis ser olika mäklares programvara olika ut, men man brukar tydligt se vilka underliggande tillgångar man kan handla med, vilket kurs de har i realtid och hur kursen har förändrats sedan en tid tillbaka. Det är bara att välja vilken tillgång du vill spekulera i, välja önskad löptid, bestämma dig för hur mycket du vill handla för och göra din placering. Sedan är det bra att följa kursen sekund för sekund tills löptiden är slut. Vi lovar, det är spännande!

Minsta insättning för att testa

Något som är viktigt att ha i åtanke är att du måste göra en minsta insättning eller ”minimum deposit” på engelska för att få tillgång till ditt demokonto. Hos vissa mäklare kan det till och med vara så att du måste fråga om demokontot hos supporten för att kunna börja använda det. Vanligtvis kommer demokonton med lite olika krav beroende på vilken mäklare du väljer. Notera att dessa mäklare är det enda mäklare på våran webbplats som erbjuder demokonto. Om du väljer att registrera dig hos någon annan mäklare så måste du vara beredd att sätta in och handla med riktig valuta.

Binära Optioner Demo hos andra mäklare

Vi har testat och valt ut de mäklare vi anser erbjuda bästa tjänsten för demokonton. Många mäklare erbjuder tillfällig konton som du endast kan använda under 24-timmar och det är något vi inte gillar. Vi tycker att man ska få testa tills man känner sig fullständigt bekväm i att gå in med sitt eget kapital. Notera att dessa mäklare är det enda mäklare på våran webbplats som erbjuder demokonton på schyssta villkor.

Stockpair– Besök Stockpair eller läs recension

Det som är bra med Stockpairs demokonto är att det erbjuds som en del av deras utbildningstjänst, via den här tjänsten får du bekanta dig med deras plattform samt ta del värdefulla tips som du senare kan applicera på din handel. De kräver dock att du gör en insättning på $200 för att du ska få ta del av det. Dessa pengar du sedan lämna vilandes tills du känner dig bekväm att testa på handel med riktiga pengar.

Banc De Binary – Besök Banc De Binary eller läs recension

Med Banc De Binary får du tillgång till 50 000 EUR i virtuella tillgångar. Det ger dig mer en god chans i att bekanta dig med optionshandel innan du tar steget över till riktiga pengar. Precis som med alla andra mäklare måste du göra en minimum deposit innan du kan använda ditt demokonto.

TopOption – Besök TopOption eller läs recension

TopOption erbjuder ett demokonto för dig som vill testa handla binära optioner, du behöver även här göra en minsta insättning och sedan göra en begäran om att du vill aktivera ditt demo. En stor fördel med TopOption är att deras minsta insättning endast är $100. Vanligtvis ligger minsta insättning på $200 eller mer.

Andra Mäklare

Om du väljer att registrera dig hos någon annan mäklare så måste du vara beredd att sätta in och handla med riktig valuta. Är du ny inom binära optioner så rekommenderar vi starkt att du startar med en mäklare som erbjuder ett demokonto. Se samtliga mäklare här.