CFD-mäklare

CFD-handel är idag en väldigt populär form av handel och i den här artikeln så kommer vi att kolla på några mäklare som erbjuder CFD-trading. Men först låt oss reda ut vad CFD är för något.

Vad är CFD?

CFD som faktiskt står för Contract for Difference, fungerar precis som en överenskommelse mellan en köpare och en broker (mäklare) om prisskillnaden på en underliggande tillgångs värde vid inköps- och säljtillfället. CFD trading skiljer sig från andra former av investering såsom aktier och valutor då man aldrig köper ett värdepapper utan endast spekulerar i priset. CFD-handel är en väldigt lukrativ typ av trading men den kommer också med stora risker. Var alltid försiktig när du investerar i CFD.

Spelar det någon roll vilken mäklare man väljer när man ska investera i CFD? Ja, det gör det absolut. Det är viktigt att välja en mäklare som passar dig, som erbjuder dom tillgångarna du vill handla och som har licens för att bedra denna typ av handel. Här på ombinära optioner kollar vi främst på mäklare för binära optioner men vår systersajt BullMarketz.com har stenkoll på vilka mäklare som är bäst. Vi kommer att lista några av dom absolut största mäklarna här.

För att läsa hela recensioner som BullMarketz skrivit om mäklaren klicka på länken i början av varje text nedan.

Plus500

Plus500 är en av dom absolut största mäklarna för CFD-trading och därför också ett utmärkt alternativ för dig som vill investera i CFD. Plus500 erbjuder över 2000 tillgångar att handla på och är ofta ansedd att vara en av dom säkare mäklare att handla hos. Dom är duktiga på att ta hand om sina kunder och har ett väldigt stort varumärke.

IQ Option

IQ Option är ett annat alternativ som inte funnits lika länge som Plus500 men dom erbjuder en väldigt bra plattform. Faktum är att här på ombinäraoptioner så står vi fast vid att IQ Option erbjuder marknadens absolut bästa plattform. Utöver CFD så erbjuder mäklaren också binära optioner och handel med kryptovalutor.

Markets.com

Markets.com är också en av våra favoriter när det kommer till CFD. Faktum är att här på ombinäraoptioner.se så är markets.com den mäklare vi rekommenderar framför alla andra. Ett stort varumärke med en riktigt grym plattform. Markets innehar precis som både IQ Option och Plus500 licens för att bedriva handel med CFDs och är därmed ett väldigt säkert alternativ.

Finns det fler mäklare som erbjuder CFD?

Ja, det finns idag massvis av mäklare som erbjuder CFD-trading men detta är några av dom absolut största. Några andra inkluderar 24Option, Avatrade och IG Markets. Vi brukar oftast rekommendera våra kunder att välja någon av dessa. Främst för att dom har licens och är säkra att handla hos men också för att deras plattformar är beprövade och testade av hundratusentals nöjda kunder. Det viktigaste du bör ha i åtanke när du väljer var du ska investera är mäklaren bör ha en licens för att driva sin verksamhet. Licenser ifrån till exempel CySEC är extremt svåra att få och endast seriösa mäklare kommer att lyckas få en licens. Utöver det är det självklart viktigt att du väljer en plattform som passar dig till smak och tycke samt att mäklaren bör erbjuda de tillgångar du vill handla med.