Boss Capital

bosscapitalBoss Capital grundades år 2014 av Cheshire Capital LTD som vid den tidpunkten också ägde den oreglerade mäklaren Magnum Option. Sedan dess har Boss Capital bytt ägare vid ett flertal tillfällen och numera så ägs de av Melnic Group Ltd., som har sitt huvudkontor i Sofia, Bulgarien. Det har spekulerats en del om huruvida Boss Capital och Magnum Option fortfarande ägs av samma personer då båda mäklarna numera har sina huvudkontor i Bulgarien och eftersom deras hemsidorna är slående lika, men det är inget vi lyckats bekräfta.

Licens

Boss Capital är en oreglerad mäklare som saknar licenser från CySec, MFSA, med flera. Eftersom de inte har lämpliga licenser så kan vi inte heller rekommendera dem till våra läsare. Däremot har vi en lång lista över reglerade mäklare som vi rekommenderar och som du kan välja mellan när du vill börja investera i binära optioner.

Plattform och konton

Den plattform Boss Capital använder sig av är TechFinancial. TechFinancial är en populär plattform som erbjuder fler än 200 tillgångar, råvaror såsom guld, majs, socker och kaffe samt några unika valuta par, däribland Nyzeeländsk dollar mot Australiska dollar. Via Boss Capital Mobil har du tillgång till ditt konto direkt från mobilen eller surfplattan.

Boss Capital erbjuder sina kunder 4 unika konton att välja mellan där varje konto har sina egna fördelar, bonusar och insättningskrav.

Bronze
● Insättning: $1000
● Välkomstbonus: 20%
● Uttag: vanliga
● Riskfria affärer: 0

Silver
● Insättning: $4000
● Välkomstbonus: 40%
● Uttag: Påskyndade
● Riskfria affärer: 2

Guld
● Insättning: $5000
● Välkomstbonus: 65%
● Uttag: samma dag
● Riskfria affärer: 4

VIP
● Insättning: minst $100,000
● Resten av inställningarna anpassas efter användaren i fråga

Varje konto kommer dessutom med en specialiserad analytiker som kan hjälpa till med investeringar, och kostnadsfria webinars om binära optioner och investeringar. Är du nybörjare som vill lära dig mer om hur binära optioner fungerar innan du investerar dina egna pengar finns det möjlighet att öppna ett demokonto med Boss Capital.

Bonus

När det kommer till Boss Capitals bonusar så erbjuder de som sagt olika välkomstbonusar för olika kontotyper (se ovan), men de har även en del kampanjer och erbjudanden för etablerade kunder. Då och då erbjuder de också insättningsbonusar på upp till 100%. Observera att alla Boss Capitals bonusar har omsättningskrav på 30X vilket betyder att du måste investera din mottagna bonus 30 gånger innan du kan ta ut den.

Kundtjänst

Behöver du kontakta Boss Capital så har de en lång lista över regionspecifika telefonnummer på sin hemsida, däribland till Sverige, Argentina, Sydafrika, Hong Kong, USA (även om amerikanska investerare ej kan använda tjänsten), etc. Du kan även kontakta Boss Capital via e-post på [email protected] Till skillnad från majoriteten av dagens mäklare så erbjuder Boss Capital ingen livechatt.

Klagomål

Boss Capital känns generellt sett som en pålitlig och seriös mäklare och de flesta omdömen vi hittat om dem på nätet är positiva. Problemet är som sagt att de inte är reglerade vilket betyder att de inte kan erbjuda ett tillräckligt skydd för sina användares pengar och personuppgifter. Det är också oklart vem som i slutändan faktiskt äger Boss Capital vilket i sig kan vara lite av en varningsklocka.

Dessa mäklare är reglerade, innehar licens och är säkra att trada på.

Mäklare Köpbelopp Insättning Handel Ansök

$3 – $100k

$100

Valutor, CFD, Aktier & ETF (200 kr gratis)


€1 – €5000

€10

Binära Optioner, Valutor, CFD & Aktier


$1 – $100k

$250

Binära Optioner, Valutor & CFD


Dessa mäklare ovan är våra favoritmäklare när du ska handla med binära optioner.