BinaryTilt

binarytiltBinaryTilt startades ursprungligen på Nya Zeeland år 2013 av företaget Chemmi Holdnings Limited. Besultet att flytta hela verksamheten till England togs ganska snabbt då man insåg att Nya Zeeland inte erbjuder passande licenser för resten av världen så numera har de sitt huvudkontor i London.

Binarytilt marknadför sin produkt väldigt aktivt i Sverige just nu, problemet är att mäklaren inte har någon licens för binära optioner. Vilket gör att vi avråder våra kunder starkt för att sätta in pengar hos Binarytilt. Om du vill testa binära optioner så är IQ Option eller EZInvest mycket bättre alternativ.

Här på OmBinära sätter vi alltid säkerhet först av allt. Vi rekommenderar endast mäklare som innehar licens för att bedriva handel och vi avråder alla våra kunder från att sätta in pengar på en mäklare som saknar licens. BinaryTilt saknar licens och vi avråder därmed starkt våra användare att sätta in pengar eller skapa ett konto hos binarytilt.

Binarytilt saknar Licens och vi avråder dig att handla binära optioner där

Binary Tilt är en mycket uppskattad och populär mäklare som är väldigt etablerad på marknaden med många trogna användare. Trots det så saknar de faktiskt licens och är inte reglerad av varken CySec eller MFSA, och är därför inte en mäklare vi rekommenderar. Vårt tips för dig som vill börja handla med binära optioner är att du vänder dig till en av de många reglerade mäklare som vi rekommenderar.

Vår generella rekommendation är att alltid välja en mäklare som har licens för att bedriva handel med binära optioner. Licenser ifrån CySEC, MFSA eller liknande är alltid förknippade med rättvis handel. Det vore inte första gången traders blir lurade av mäklare som saknar licens för binära optioner.

Plattform och konton

SpotOption är den plattform som Binary Tilt använder sig av och den är tillgänglig både via dator och mobil. Det är en pålitlig och stabil plattform som används av många mäklare med olika licenser och användare.

BinaryTilt erbjuder en snabb och enkel registreringsprocess utan krav på insättning. Du kan registrera ditt konto i följande valutor men observera att du inte har möjlighet att ändra valuta efter att kontot skapats:

● USD

● NZD

● GBP

● ZAR

● JPY

● SNY

● CAD

Ett konto kan öppnas av vem som helst som är äldre än 18 och som inte är bokförd i USA. Minsta insättning för att sätta igång med handeln är $250 eller motsvarande i annan valuta.

Bonus

Binary Tilts bonusprogram är i jämförelse med andra mäklare ganska imponerande och de erbjuder generösa bonusar för både nya som gamla användare. Som ny användare kan du bland annat ta del av Binary Tilts 100% insättningsbonus och 4 riskfria affärer. De erbjuder också bonusar för affiliates och medlemmar som rekryteras.

Kundtjänst

Binary Tilts kundtjänst kan nås via två olika brittiska nummer, tre olika e-postadresser, livechatt och deras eget kontaktformulär direkt på hemsidan. Kundtjänsten är öppen mellan 06:00 och 01:00 måndag till fredag.

Klagomål på Binarytilt

Vi har sökt igenom internet i jakt på omdömen om Binary Tilt och hittar mest personer som delar med sig av positiva erfarenheter. Det finns så klart en del negativa kommentarer framför allt då det i början var det många som klagade på att de var placerad på Nya Zeeland, men sedan dess har de lyckats bygga upp ett bra och stabilt rykte.

Vi tar också emot klagompål här och även om det kommit in några klagomål på binarytilt så är det inget överdrivet. Vi står dock fast vid vår rekommendation om att inte använda binarytilt för att handla binära optioner.

En sak som vi lagt märke till och skulle vilja nämna är att deras hemsida är oerhört långsam. Den tar evigheter att öppna och vill man surfa runt på den så får man räkna med att använda upp en stor mängd RAM-minne.

Oreglerade mäklare som binarytilt är ofta osäkra

Det är upp till var och en vart man sätter in sina pengar och väljer att handla binära optioner. Du bör dock känna till att det oftast är osäkert att handla binära optioner hos en mäklare som saknar licens. En licens bevisar nämligen att mäklaren lever upp till de hårda krav som MFSA eller CySEC ställer. Vi får dagligen in klagomål om mäklare utan licens där man har problem att ta ut sina vinster, inte får tag på kundtjänst eller andra stora problem.

Alla mäklare som vi väljer att rekommendera här har alltid licenser. Du kan med andra ord känna dig trygg om du väljer att investera hos en mäklare som vi har rekommenderat. Är du osäker på en mäklare och om dom har en licens eller inte så kan du alltid kolla in vår sektion som listar mäklare som saknar licenser.

För att sammanfatta

Binary Tilt verkar på ytan att erbjuda en ganska bra produkt, med bra marknadsföring försöker man slå sig in på Sveriges marknad. Mäklaren saknar dock licens och FÅR egentligen inte bedriva handel med binära optioner i Sverige. Vi avråder därför att du sätter in dina pengar hpos just Binary Tilt. Vi har dessutom sett lite klagomål om uttag och att kundtjänsten inte alltid är så villiga att hjälpa till.

Vill du handla med binära optioner så finns det mycket bättre alternativ. Klicka runt lite på vår sida så hittar du säkert en mäklare som passar bättre. Om situationen förändras för binary tilt och mäklaren får en licens så kommer vi att vara snabba på att testa dom och skriva en recension.

Dessa mäklare är reglerade, innehar licens och är säkra att trada på.

Mäklare Köpbelopp Insättning Handel Ansök

$3 – $100k

$100

Valutor, CFD, Aktier & ETF (200 kr gratis)


€1 – €5000

€10

Binära Optioner, Valutor, CFD & Aktier


$1 – $100k

$250

Binära Optioner, Valutor & CFD


Dessa mäklare ovan är våra favoritmäklare när du ska handla med binära optioner.