Binary Options

binära-optioner-demo

Binary Options, som på svenska kallas för binära optioner, är det internationella begreppet som används för att beskriva denna typ av handel. Binary Options introducerades 2008 i USA och har sedan dess haft en stadig tillväxt över hela världen. Binary Options trading är en exotisk form av handel som är här för att stanna. Binary optioner går under daytrading och defineras vanligtvis som en snabbare typ av handel där tidsperioden för investeringarna vanligtvis är 1 minuter upp till en dag. Det finns också dom som investerar under längre tidsperioder men just “day” trading kommer ifrån en tidsintervall på 24 timmar.

När du handlar binary options så är det ditt jobb att föruspå om en kurs/valuta/tillgång kommer att öka eller minska i värde. Om du prickar rätt så får du en utbetalning som vanligtvis ligger på max 95%.

Det är viktigt att känna till att binary options ofta inte finns tillgångligt på svenska. Därför tänkte vi lite senare i den här artikeln att titta på några vanliga begrepp på engelska som det är bra att du känner till om du vill börja handla binära optioner.

IQ Option erbjuder en av marknadens bästa plattformar och längsta minsta insättning.

24Option är en klassiker som ger dig en pålitlig produkt och handel utan begränsningar.

Binary.com är en mäkale som varit med ett tag och vet vad dom sysslar med.

Binary Options trading i världen

Binary Option introducerades till världen under 2008 i USA, närmare bestämt i Chicago. Sedan binary options trading introducerades så har det blivit ett vanligt fenomen runt om i världen. Idag är binary options en allmänt accepterad typ av aktiehandel som bjuder på en mer exotiskt och ofta roligare handelsupplevelse.

Binary options scam?

Är binary options en scam? Knappast, binary options är idag en hårt reglerad marknad där scam och bluff är ett minne blått. Det här gäller dock endast om du väljer en licenserad och reglerad mäklare. Det finns fortfarande mäklare som erbjuder handel fast dom inte har någon licens för att bedriva handel med binary options. Vi rekommenderar våra besökare att vara aktsamma och undvika mäklare som saknar licens.

Binary Options terminologi på engelska.

Vi är en svensk guide för binary options/binära optioner men det är viktigt att du har koll på engelska begrepp när du ska handla. Ibland erbjuds plattformarna endast på engelska och du behöver således veta vad alla ord betyder.

Binary Options demo

Binary Options demo account är ett konto som erbjuds till dig som är ny eller vill testa att handla. Den här typen av konto erbjuds ibland gratis men ofta behöver du göra en minimum deposit innan du får tillgång till kontot.

Binary Options strategy

Är ett begrepp som används för att besktriva strategi. Binary options stategy betyder helt enkelt binära optioner strategi.

Binary Option signals

Är signalerna du kollar på som kan indikera hur en kurs kommer att utvecklas. Binary Option signals används vanligtvis när du gör analyser av kursutvecklingar.

Binary Option brokers

Binary Options brokers betyder “binära optioner mäklare”. Det är dessa mäklare som erbjuder binary options. Ett annat ord som kan användas för att beskriva samma sak är binary options platforms.

Binary Options Guide

Binary Options Guide är en guide för binära optioner. Precis som den webbplats vi driver här.

Call Option

Om du tror att värdet på en aktie elelr tillgång kommer att stiga klickar du på ”call option”. Om värdet  faktiskt stiger och din analys var korrekt så kommer du tjäna pengar enligt den procent din mäklare erbjuder. Om du valt call option och värdet sjunker så kommer du att förlora din investering.

Put option

Om du förutser att värdet på en aktie kommer att sjunka så väljer du ”put option”. Om värdet sjunker och din analys var korrekt så kommer du att tjäna pengar enligt den procent din mäklare erbjuder. Om du valt put option och värdet stiger så kommer du att förlora dina investerade pengar.

Dessa mäklare är reglerade, innehar licens och är säkra att trada på.

Mäklare Köpbelopp Insättning Handel Ansök

$3 – $100k

$100

Valutor, CFD, Aktier & ETF (200 kr gratis)


€1 – €5000

€10

Binära Optioner, Valutor, CFD & Aktier


$1 – $100k

$250

Binära Optioner, Valutor & CFD


Dessa mäklare ovan är våra favoritmäklare när du ska handla med binära optioner.