Binära Optioner Robot

binary option robotBinary Option Robot är en automatiskt tradingrobot för Binära optioner som har etablerat ett gott rykte hos sina användare. Alla indikationer pekar på att denna robot är en av de få som faktiskt kan assistera och hjälpa dig med din handel. Vanligtvis är vi benhårda på att inte rekommendera automatiserade verktyg för optionshandel men just Binary Options Robots är faktiskt en av de få som vi kan rekommendera. Om du själv har testat Binary Option Robot så får du väldigt gärna maila oss på Info[at]ombinäraoptioner.se och dela med dig av dina erfarenheter.

Du behöver inte ladda ned Binary Option Robot utan programvaran fungerar bra direkt i din webbläsare. Det kan dock vara klokt att ladda hem programvaran för att laddningstiderna förbättras avsevärt. Vi har tidigare haft lite problem med att ladda programvara i våra webbläsare. Just binary option robot är dock inte så tung att ladda så den bör fungera utmärkt i din webbläsare om du har en OK dator.

Du kan signa upp på Binary Option Robot här.

Viktigt att veta

Binary Option Robot är ett av de främsta verktygen vi har sett på marknaden och många har bra erfarenheter av det. Att handla med Binary Option robot är dock verkligen ingen garanti för att du ska tjäna stora summor pengar. Det är ett verktyg, du ställer själv in villkoren för handeln som programet kommer hjälpa dig att utföra.

Vår rekommendation är fortfarande att du själv väljer en mäklare från vår webbplats eller lär dig grunderna inom Binära optioner innan du förlitar dig på en programvara.

Automatisk stop loss

Binary Option Robot kommer med flera bra funktioner för dig som vill automatisera din handel, en av de bästa är en automatisk stop loss som förhindrar stora förluster. Du sätter själv upp roboten att handla på de villkor du tror är bäst för att maximera vinst. Inom binära optioner kan dock marknaden svänga rejält och det kommer faktiskt vara så att du inte alltid går med vinst. Då är stop loss en bra funktion. Du bestämmer själv vilken summa du vill lägga stop loss på.

Det är inte förbjudet att använda verktyget.

Många tredjepartsverktyg är förbjudna hos mäklare men Binary Option Robot har ett samarbete med samtliga mäklare du kan välja när du registrerar dig, som tillåter dig att använda programet. Flera andra tredjepartsverktyg är inte tillåtna och du riskerar att få till konto avstängt om du bryter mot mäklarens regleringar kring detta.

Mäklarna som är listade i bilden har ett samarbete med Binary Option Robot där du tillåts använda programvaran. Notera att flera av dessa mäklare är inte listade på våran sajt som rekommenderade mäklare. Om du väljer att handla med Binary Option robot rekommenderar vi att du gör det hos följande mäklare:

Binary Option Robot

Generellt om robotar och programvaror

Binary Option Robot är inte en bluff men det finns många andra liknande program som försökt efterlikna det Binary Option Robot gjort. Det är viktigt att du är väldigt försiktig när det kommer till den här typen av programvaror. Det finns flera olika program som kan hjälpa dig i din handel men det finns också många program som rent av är lurendrejeri och bluff. I dessa program kan du både bli av med dina pengar och få din identitet stulen.

Dessa mäklare är reglerade, innehar licens och är säkra att trada på.

Mäklare Köpbelopp Insättning Handel Ansök

$3 – $100k

$100

Valutor, CFD, Aktier & ETF (200 kr gratis)


€1 – €5000

€10

Binära Optioner, Valutor, CFD & Aktier


$1 – $100k

$250

Binära Optioner, Valutor & CFD


Dessa mäklare ovan är våra favoritmäklare när du ska handla med binära optioner.