Binära Optioner Nordnet

binära optioner nordnetAlla som har ett aktieintresse har förmodligen hört talas om Nordnet. En stor nätbank med ett stort utbud av olika typer av handel. Banken kan jämföras med Avanza. En fråga vi får ofta är om man kan handla Binära optioner hos Nordnet? Nordnet erbjuder handel med binära optioner. De är dock inte specialiserade på just överunder utan deras fokusområde ligger främst kring handel av värdepapper.

Är du intresserad av att handla binära optioner måste du först fråga dig om Nordnet är rätt plats för det. Eftersom de inte specialiserat sig på Binära optioner är de också lite begränsade om vi jämför dom med andra mäklare.

Mäklare specialiserade på Binära optioner.

Är du intresserad av att handla med binära optioner rekommenderar vi att du väljer mäklare som är specialiserade på det. Anledningen är att deras plattformar, interface och verktyg är uppbyggda kring binär optionshandel och kommer således att göra ditt liv lite lättare.

Några exempel på mäklare är:

Se vår fullständiga lista på mäklare här.

Valutahandel, värdepapper och andra former av daytrading

Nordnet har ett stort utbud av handel med värdepapper och valutahandel. De är främst specaliserade på dessa former av handel men de är inte begränsade till enbart det. De erbjuder även

fonder och olika sparformer. Som vi nämde tidigare har de ett stort utbud men är inte specialiserade på Binära optioner även om det ingår i deras utbud.

Kort om Nordnetnordnet binära optioner

Nordnet är en onlinebank som funnits sedan 1996 och fokuserar stora delar av sin verksamnhet kring handel med värdepapper. De är ett svenskt företag men det finns i hela Norden. Deras verksamhet finns främst online. Nordnet har ett bra rykte och är omtycka av sina kunder. De har ett stort utbud av handel med värdepapper. Företaget har växt kraftigt sedan det grundandes 1996 och omsätter idag närmare en miljard svenska kronor.

Dessa mäklare är reglerade, innehar licens och är säkra att trada på.

Mäklare Köpbelopp Insättning Handel Ansök

$3 – $100k

$100

Valutor, CFD, Aktier & ETF (200 kr gratis)


€1 – €5000

€10

Binära Optioner, Valutor, CFD & Aktier


$1 – $100k

$250

Binära Optioner, Valutor & CFD


Dessa mäklare ovan är våra favoritmäklare när du ska handla med binära optioner.

Vi kan sammanfattningsvis konstatera att nordnet är ett tryggt och bra varumärke men om det är specifikt binära optioner du är ute efter är det klokare att välja en mäklare som erbjuder/har specialiserat sig på binära optioner.