Binära Optioner Forum

binära optioner forumLetar du efter ett bra forum där du kan diskutera Binära Optioner? Vi är ledsen att göra dig besviken men det finns inte ett enda forum i Sverige för detta, inte än i alla fall. Det diskuteras till och från på flera olika forum men inget forum är dedikerat till binära optioner. Man skulle kunna tycka att det vore enkelt att implementera ett subforum på ett större ekonomi/investerings-forum.

Kollar du dessutom runt på de mer etablerade forum så kan du tydligt se att binära optioner får ta emot en hel del skarp kritik. Du hittar inte särskilt konstruktiva diskutioner om ämnet. Om du kollar på amerikanska forum dedikerade till binära optioner är tonen helt annorlunda, hur kommer det sig? Binära optioner är relativt nytt och speciellt i Sverige. Man har inte riktigt hunnit anpassa sig och accepterat binära optioner som en investeringsform. Detta gör tyvärr så att de forum som inte är riktigt relaterade kastar smuts på branschen – utan att egentligen ha någon koll alls på vad det handlar om. Det är dock väldigt underhållande att läsa på flashback för att se vad folk generellt tycker och tänker om binära optioner och andra typer av daytrading. Det är dock viktigt att komma ihåg att kunskaperna hos personerna varierar och det är nästan alltid subjektiva kommentarer som man får läsa. Dock finns det ett visst värde att läsa på forum.

Om sanningen ska fram så finns det inga forum i Sverige som vi vill rekommendera för det här i dagsläget, tyvärr. Du får vända dig till UK och US om du är intresserade att diskutera ämnet på forum.

Ska vi starta ett forum?

Det är faktiskt såhär att vi går i funderingar på att starta ett forum för binära optioner men vi har inte riktigt bestämt oss än. Det ökade intresset för ämnet motiverar dock oss till att överlägga saken. Om du har någon feedback om saken är vi väldigt tacksamma om du hör av dig till oss via vår kontaktform eller via vår sida på facebook.

Flashback då?

Viserligen så diskuteras det lite binära optioner på forumet flashback men det är endast några enstaka trådar då och då som postar i aktiedelen av deras forum. Det leder sällan till bra diskussioner och vi som är intresserade av binära optioner får inte ut särskilt mycket av det. Flashback är ett av dessa typiska forum där en tråd om binära optioner postas och forumanvändare utan kunskaper kastar sig över den för att säga hur dåligt binära optioner är.

Forum is USA och UK

Om det är så att du är öppen för att diskutera på Amerikanska forum eller forum i UK så finns det gott om ställen där du kan göra det.  Genom en enkel sökning på Google så kommer du harr hitta flera bra resurser där du kan gå med och diskutera med likasinnade investerare.

Dessa mäklare är reglerade, innehar licens och är säkra att trada på.

Mäklare Köpbelopp Insättning Handel Ansök

$3 – $100k

$100

Valutor, CFD, Aktier & ETF (200 kr gratis)


€1 – €5000

€10

Binära Optioner, Valutor, CFD & Aktier


$1 – $100k

$250

Binära Optioner, Valutor & CFD


Dessa mäklare ovan är våra favoritmäklare när du ska handla med binära optioner.