Binära Optioner Bonus

En bonus för binära optioner fungerar precis som vilken bonus som helst. Om du sätter in 1000 SEK och får en bonus på 100% så får du 2000 SEK på ditt konto att handla för. En bonys kan vara särskilt viktigt för nya traders som kan behöva den extra erfarenheten som en bonus ger. Mer pengar, mer handel. Exakt hur en bonus ser ut och vilka krav som kommer med en bonus varierar ifrån mäklare till mäklare. Vanligast är dock en deposit bonus. Du får extra pengar när du sätter in pengar.

Vi kommer i den här artikeln att kortfattat gå igenom vilka olika typer av bonusar det finns hos mäklarna i dagsläget. Om vi har missat någon så får ni gärna kontakta oss så lägger vi till det.

Standardbonus

Den absolut vanligaste bonusen du kan få är en bonus som matchar din insättning med %. Procenten varierar mellan 27% och upp till 150%.  IQ Option erbjuder tillexempel 27% som standard medans 24 Option erbjuder 100%. Detta är också den minst komplicerade bonusen. En standardbonus kommer att matcha din insättning med en viss procent. Vissa mäklare erbjuder en stege som ökar % på matchning ju större din insättning är.

No deposit bonus

En relativt ovanlig bonosform inom binära optioner är en ”no deposit bonus”. Vilket är precis som det låter, en bonus som inte kräver en insättning. Att erbjuda denna typ av bonus är kostsamt för mäklarna vilket också gör att den är ovanlig. Vi har faktiskt inte sett någon mäklare för svenska kunder som accepterar en no deposit bonus.

Välkomstbonus

En välkomstbonus är en bonus som du får när du registrerar ditt konto och göra en minsta insättning. Bonusen varierar beroende på vilken mäklare du väljer och justeras ofta baserad på hur stor minsta insättning är. En låg minsta insättning ger en låg bonus. En hög minsta insättning ger en hög välkomstbonus.

Rekrytera en vän

Det är vanligt att erbjuda en bonus om du rekryterar en vän till plattformen du handlar på. Precis som alla andra bonusar för binära optioner så varierar denna också beroende på mäklare.

Lojalitetsbonus och VIP-bonus.

Om du är en daytrader eller en seriös investerar så kommer du att bli bra omhändertagen av det flesrta mäklarna. Många erbjuder VIP-villkor. Bättre utbetalningar, större bonusar, en personlig coach och mycket mer. Lojalitetsbonus och VIP-bonus är vanligtvis ett sätt för mäklarna att skämma bort sina mest lojala investerare. Dessa typer av bonusar tenderar att vara bland de största i branschen och i många fall är summorna och villkoren extremt bra. Det finns inget ”standard” i dessa typer av bonusar utan de skräddarsys.

Demokonto

Ett demokonto är inte en bonus. Men det finns mäklare som erbjuder demotjänster där du kan vinna pengar. Exemplet är IQ Option som erbjuder turneringar som är gratis att registrera sig för där du handlar med virtuell valuta, låtsaspengar. I dessa turneringar kan du vinna riktiga pengar.

Hur fungerar omsättningskrav

Att bonusar kommer med omsättningskrav är en självklarthet. Varför? För att annars skulle alla sätta in pengar, dubbla upp och ta ut sina pengar direkt. Omsättningskrav är därför ett måste och något vi tycker är helt OK. Vad du behöver undersöka är hur stora omsättningskrav din mäklare har. Vissa mäklare erbjuder så lågt som 12x pengarna. Andra mäklare ligger så högt som 50x pengarna.

Exempel: Om mäklaren erbjuder 100% matchningsbonus och omsättningskrav på 20x pengarna måste du tjäna 20 000 SEK på en 1000 SEK insättning för att kunna ta ut bonusen. Detta gäller givetvis endast för bonusdelen.

Vilka mäklare erbjuder bäst bonus?

Det är skillnad på bäst bonus och störst bonus. Dessa två är nödvändigtvis inte alltid detsamma. 24Option erbjuder tillexempel en riktigt stor bonus och vi har sett 24Option matcha 100% på upp till 250 000 SEK. Förmodligen matchar 100% på högre summor än så också. Omsättningskraven här är givetvis höga. IQ Option erbjuder en standardbonus på 27% men där är omsättningskraven mycket enklare.

Kollar vi dock på störst går först så skulle vi ranka våra mäklare såhär:

  1. 24Option
  2. AnyOption
  3. Banc De Binary
  4. IQ Option
  5. BDSwiss
  6. Stockpair
  7. TopOption
  8. Eztrader

Den här listan är dock enbart baserat på storleken på bonusarna. Det är väldigt viktigt att du har omsättningskrav i åtanke om du är intresserad av att kunna ta ut dina pengar. Omsättningskrav bör vara realistiska.

Dessa mäklare är reglerade, innehar licens och är säkra att trada på.

Mäklare Köpbelopp Min. insättning Utbetalning Ansök
$5 – $3000 $100 91%
€1 – €5000 €10 90%
$10 – $500 $50 95%

Dessa mäklare ovan är våra favoritmäklare när du ska handla med binära optioner.