Banc De Binary

Banc De Binary indexBanc de Binary uppfattas av många som pionjärer inom digital optionshandel. Företaget är baserat i Limassol i Cypern och grundades 2009 som ett direkt svar på finanskrisen. Eftersom finansmarknaden tidigare bara varit tillgänglig för en sluten finansiell elit så var deras målsättning att öppna upp den för allmänheten, och de såg enkelheten i binära optioner som möjligheten för att göra just detta.

VARNING: Banc De Binary har börjat att avveckla sin verksamhet för binära optioner, de kommer helt enkelt att lägga ner. Vidare så har mäklaren varit i blåsväder under den senaste tiden och vi tycker att det verkar osäkert att handla binära optioner där. Vi rekommenderar att ni kollar på IQ Option eller 24Option om ni är intresserade av att handla binära optioner.

Banc de Binary är alltså en av de äldsta plattformarna för handel med binära optioner på internet. Och de är fortfarande marknadsledare inom branschen, vilket syns tydligast på de många priser och utmärkelser som de mottagit.Exempel på priser är bland annat Fair Broker Options Best Broker 2015, Binary Options Dailys Platform of the Year och FX Empires Best Customer Service.

Plattformen drivs under ledorden “Simplicity Pays”, och det är också något som syns i deras verksamhet. Tjänsten de erbjuder är helt webbaserad, vilket ger enkel tillgång till handel vart du än befinner dig.De har lättnavigerade menyer och en design som låter aktuella optioner dominera utrymmet. De erbjuder också mängder av värdefull information för att utbilda nya investerare inom binär optionshandel. Detta bland annat via Banc de Binary Blogg, deras Youtubekanal med videokurser i optionshandel och e-böcker som finns fria att ladda ner från webbplatsen.

Webbplatsen erbjuder handel med binära optioner på 10 språk, inklusive svenska.

Banc De Binary på 1 minut

 • Demokonto: Mäklare erbjuder ett demokonto där du får tillgång till en virtuell valuta.
 • Minimum deposit: En minsta insättning som ligger på 250 USD.
 • Utbetalning: Upp till 90%.
 • Utbildning: Banc De Binary erbjuder utbildningar genom artiklar och instruktionsvideos.
 • Kundtjänst: Svarar snabbt och presterar bra.
 • VIP: Ja! Mäklaren tar hand om sina  VIP-traders på ett bra sätt. Bland annat genom bättre utbetalningar och mer support.
 • Övring: Mäklaren är väldigt pålitlig och anses vara en av de första och största aktörerna på marknaden.

Banc de Binary – scam eller seriösa?

Banc de Binary är inte en scam. Faktum är att de är en av de säkraste och mest pålitliga företagen inom digital optionshandel.

Företaget har fulla rättigheter för handel med binära optioner i Europa. De har sin verksamhet reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) med licensnummer 188/13. De är även registrerade hos Financal Conduct Authority (FCA) i Storbritannien, och i Sverige hos Finansinspektionen. För att se en komplett lista av deras rättigheter, klicka här och navigera till “Reglering” under fliken “Om oss”.

En av Banc de Binarys största styrkor är deras benhårda säkerhet. Alla kunder måste genomgå en grundlig verifikationsprocess för att kunna börja investera. De kräver identifikation, bland annat via ID, så att de kan skydda kundens konto från otillbörlig aktivitet. Det kan kännas omständligt att behöva skicka in alla uppgifter, men i slutändan är det något som hjälper investerare att hålla sina pengar säkra.

Värt att nämna är att Banc de Binary inte är reglerade på den amerikanska marknaden. Det är därmed olagligt att handla med dem som amerikansk medborgare. Banc de Binary är dock verksamma på nästan samtliga marknader i EU.

go till sidan

Banc de Binary bonus

Som de flesta tjänster så erbjuder Banc de Binary en bonus när man öppnar ett konto. Bonusen kommer i två olika nivåer, vilken är 50% bonus på för den lägsta kontonivån (minsta insättning 250 EUR för kontonivå Brons), och 100% bonus på samtliga högre kontonivåer (2500 EUR för kontonivå Silver och 5000 EUR för kontonivå Guld).

En bonus på 100% kan anses vara väldigt stor inom branschen. Var dock medveten om att bonus på Banc de Binary kommer med potentiella nackdelar; du är tvungen att handla med 20 gånger det totala beloppet innan du får ut dina pengar.Alltså, för en insättning på 2500 EUR + 2500 EUR i bonus(2500 + 2500 * 20) måste du handla för minst 100 000 EUR innan du kan hämta tillbaka dina pengar från kontot. Den här omsättningsnivån ligger nära standarden för vad som erbjuds på de flesta binära optionsplattformarna. Men en positiv sak är att Banc de Binarys bonus inte är ett krav, så om du inte planerar att handla med så pass stora belopp måste du inte acceptera någon bonus.

Banc de Binary demo konto

Med ett Banc de Binary demokonto får du tillgång till 50 000 EUR i virtuella tillgångar. Det är ett stort belopp som ger dig stora möjligheter att bli bekväm med binär optionshandel och alla deras verktyg innan du investerar med dina egna pengar. Ett demo konto på Banc de Binary är dock inte helt gratis, som på många andra tjänster. Du måste registrera dig på siten och sätta in ett minimibelopp på 250 EUR för att få tillgång. Har du inte sysslat med optionshandel tidigare rekommenderar vi starkt att sätta upp ett testkonto först.

Banc de Binary app

Vill du kunna sköta din digitala optionshandel via mobiltelefonen så har du den möjligheten hos Banc de Binary. De erbjuder sin app gratis till både iPhone och Android-telefoner, och den kommer fullt utrustad med alla verktyg som finns tillgängliga via deras webbplats. Banc de Binarys app är väldigt användarvänlig och har en tradingmiljö speciellt designad för en bra handelsupplevelse på mobilen.

Banc Binary options –Vilka plattformar och optioner erbjuds?

Plattformar

På Banc de Binary kan du välja mellan 4 olika plattformar för optionshandel. Dessa är:

 1. Digital Options Pro

Detta är kärnan inom binär optionshandel. Du får investera i aktuella options på en lista som uppdateras var 10e minut. Som vanligt handlar det om att välja huruvida du tror optionen kommer stänga på ett högre eller lägre pris än när du gjorde investeringen.

 1. Long Term (Långsiktigt)

Detta är en lite mer ovanlig investeringsform gällande binära optioner. Den vanligtvis korta tidsfristen blir här utbytt mot en längre tid, där du bland annat kan investera i var en options kurs kommer ligga t.ex. i slutet av kvartalet.

 1. 60 second platform (60 sekunders plattform)

Optioner på 60 sekunder är den snabbaste formen av optionshandel. Som namnet avslöjar handlar det om var optionen ligger 60 sekunder efter genomförd investering, vilket gynnar den som kan reagera snabbt på förändringar i marknaden.

 1. Pairs

Den här plattformen låter dig ställa två tillgångar mot varandra, och därmed göra trades på optionernas relativa position till varandra. Den här plattformen är något mer komplicerad, men kan ge stor utdelning till den erfarna investeraren.

Optioner

Banc de Binary erbjuder handel med en stor mängd handels- och råvar, valutakurser, index och aktier.  Se listan i tabellen nedan.

Handels- & råvaror Valutakurser Index Aktier

Kaffe

Majs

Olja (Brent)

Guld

Silver

Platinum

Socker

Vete

AUD/CAD

AUD/CHF

AUD/JPY

AUD/NZD

AUD/USD

CAD/JPY

EUR/AUD

EUR/CAD

EUR/GBP

EUR/JPY

EUR/USD

GBP/CAD

GBP/CHF

GBP/JPY

GBP/USD

NZD/JPY

NZD/USD

USD/CAD

USD/CHF

USD/JPY

USD/MXN

USD/RUB

USD/SGD

USD/TRY

USD/ZAR

ASX

ASX FUTURE

BOMBAY SE

BOVESPA-F

DAX

DAX FUTURE

DOLLAR INDEX F.

DOW

DOW FUTURE

DUBAI

FAZ-SHORT BANKS

FRANCE 40

FRANCE 40 FUTURE

FTSE 100

FTSE FUTURE

HANG SENG

HANG SENG Future

IBEX

IBEX FUTURE

JAKARTA SE

KL FUTURE

KOSPI

MICEX10

NASDAQ

NASDAQ FUTURES

NIFTY

NIFTY FUTURE

NIKKEI 225

NZX50

PSI 20

QATAR

SHANGHAI COMPOSITE

SHENZHEN 300

SMI-FUTURE

S&P 500

S&P FUTURE

SSE180

STRAITS TIMES

TAIEX

TEL AVIV 25

TNA-LONG X3

TZA-SHORT X3

VIX

3MAIG

Alibaba

ALLIANZSE

AMAZON

ANZ BANK

APPLE

AXIS BANK

BANCO SANTANDER

BANK OF AMERICA

BARCLAYS

BAYER AG

BesTV New Media

BHP-AU

BHP BILLITON

BAIDU

BLACKBERRY

BMW

BNP BANK

BOEING

BP

BRITISH AMERICAN T

CATERPILLAR

CHEUNG KONG

China Pacific Insurance

CISCO

CITI GROUP

COCA COLA

COMMONWEALTH BANK

DAIMLER AG

DANONE SA

DEUTCHE TELECOM

DISNEY

EBAY

EXXON MOBIL

FACEBOOK

FIAT

GAZPROM

GENERAL ELECTRIC

GOLDMAN SACHS

GOOGLE

GROUPON

HSBC-HK

HSBC HOLDINGS

IBM

ING GROEP

JOHNSON & JOHNSON

JP MORGAN CHASE

KEC (SA)

KING DIGITAL

LAS VEGAS SANDS

LEUMI

LINKEDIN

LOUIS VUITTON

LUKOIL RS

McDONALD’S

MICRON

MICROSOFT

NATIONAL AUSTRALIA BANK

NETFLIX

ORANGE S.A.

PETROBRAS

PFIZER

PUBLICIS GROUPE

RENAULT

RIO-AU

RIO TINTO

Roshow Technology

ROSNEFT’

S.BANK INDIA

SAB MILLER

SAUDI BASIC INDS

SAUDI REFINERIES

SBERBANK

Shenzhen Tatfook

SIEMENS AG

STARBUCKS

TATA MOTORS

TATA STEEL

TESCO

TESLA

TEVA.TA

TOTAL S.A.

TOYOTA

TWITTER

UBS

UNILEVER

VIVENDI SA

VODAFONE

VOLKSWAGEN

VOLVO

WAL-MART

WESTPAC

WYNN RESORTS

YAHOO

Yaoji Playing

Zhejiang Daily Media

 Vad säger andra om Banc De Binary?

Jag tror jag har testat alla mäklare på den svenska marknaden och om jag ska vara helt ärlig är Banc de binary utan tvekan i toppen. Jag tycker deras plattform fungerar riktigt bra och det är roligt att handla hos dom. Jag använde dessutom deras demokonto frekvent i början, inte alla mäklare erbjuder testkonton. – Klas.

Sammanfattning och slutsats

Banc de Binary är en pålitlig och säker plattform med hög användarvänlighet. Den är mångsidig, lättillgänglig och erbjuder alla funktioner som behövs för både erfarna investerare och nybörjare inom binära optioner. Eftersom tjänsten är helt webbaserad har du alltid enkel tillgång till ditt konto, och den utförliga informationen som erbjuds via Banc de Binary blogg är en välkommen bonus som vi gärna skulle se mer av inom branschen.

Vi rekommenderar Banc de Binary som en utmärkt tjänst för handel med binära optioner.

go till sidan

Summary
Review Date
Reviewed Item
Banc De Binary
Author Rating
51star1star1star1star1star

Binära optioner via Banc De Binary

Köpbelopp: $1 - $8000

Minsta insättning: $250

Utbetalningsinformation: 90%