AnyOption

AnyOption indexAny Option är känd för att vara den första binära optionshandlaren på internet. Företaget är ägt av Ouroboros Derivatives Trading Ltd och är baserat i Nicosia, Cypern. Deras webbaserade handelsplattform lanserades redan under 2008, och idag är den en av de största marknadsledarna inom området.

AnyOption är en mäklare som tar sin egen och sina kunders finansiella verksamhet på största allvar. De försöker inte vilseleda besökare med löften om skyhöga vinster, och inte heller locka nya kunder via stora bonuserbjudanden med onödigt hårda villkor. Tvärt om lägger de stor vikt vid att utbilda sina besökare inom binär optionshandel. För att göra detta har de utmärkta guider, videokurser och information som förklarar allt man behöver veta för att handla med binära optioner genom deras verktyg. De har även en ständig ström av uppdateringar, marknadsanalyser och finansiella nyheter som strömmar i nära anslutning till investeringsmöjligheterna. De erbjuder dessutom en generös återbetalning på upp till 20 % vid en misslyckad investering, vilket gör AnyOption till ett pålitligt och säkert val av mäklare.

Alla mäklare och handelsplattformar som lanserats efter AnyOption har i princip tagit efter och byggt vidare på deras grundläggande koncept. Men sedan lanseringsdatumet 2008 har AnyOption ändå fortsatt innovera och utveckla binära optioner som finansiell verksamhet. Den största skillnaden mellan AnyOption och andra mäklare är att de valt att fokusera på mer traditionell och konservativ handel. Istället för att utveckla nya sätt att handla har de skapat utmärkta verktyg som underlättar handel med binära optioner. Bland dessa verktyg finns t.ex. Option+ och Binary100.

AnyOption erbjuder handel med binära optioner på 6 språk, inklusive svenska och engelska.

AnyOption bluff – Scam eller seriös?

Any Option är inte en scam eller bluff. AnyOption är en seriös aktör som främst är reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) med licensnummer 187/12. De är också reglerade av lokala finansiella institut på 31 marknader i Europa och världen. I Sverige är de reglerade av Finansinspektionen (FI) och i England är de reglerade av British Financial Conduct Authority (FCA). De är också i processen av att regleras på den Australienska och Isreaeliska marknaden, och har även ambitioner om att bli börsnoterade vid London Stock Exchange. För att se hela listan av reglerade marknader, klicka här och navigera till “Regler” i footern.

Som mäklare har Any Option sedan länge satt standarden för säkerhet, pålitlighet och rättvisa villkor. De har ett toppmodernt säkerhetssystem med strikta krypteringar och segregerade kund- och företagskonton. Som en del av denna säkerhet kräver de att kunder identifierar sig genom dokument, som t.ex. bild av identifikation och en räkning som bevisar kundens adress. Detta görs för att skydda kundens pengar från otillbörlig åtkomst, men också för att skydda tjänsten mot bedrägeri och penningtvätt.

go till sidan

Anyoption options – Vilka plattformar och optioner erbjuds?

På Any Option får du tillgång till 6 olika plattformar för att handla med digitala optioner. Dessa är:

Binära optioner

Binära optioner är inte helt oväntat den typ av optionshandel som utgör stommen för Anyoptions verksamhet. Du kan anpassa gränssnittet för att visa 4 aktiva tillgångar, och därefter investerar du i huruvida tillgången kommer öka eller sjunka i värde. Efter förfallotiden går ut får du antingen tillbaka din investering tillsammans med en procentuell vinst, eller så förlorar du din investering och får en lägre summa tillbaka.

Den största fördelen i AnyOptions verktyg är att du själv kan välja vilken risk du vill göra din investering på. Du klickar helt enkelt i rutan “Vinst” och ställer in din möjliga avkastning vid en korrekt investering gentemot beloppet du kan få återbetalat vid en inkorrekt investering.

Option+

Option+ är en unik och användbar variant av binära option. Med Option+ får du möjligheten att sälja tillbaka den köpta tillgången innan förfallotiden går ut. Detta är särskilt användbart om du märker att tillgången går emot din investering, och du snabbt vill dra dig ur den till en lägre kostnad.

Binary 0-100

Binary 0-100 är ett mer avancerat verktyg som ger möjligheten till hög avkastning. Med Binary 0-100 investerar du i huruvida specifika händelser kommer inträffa innan en förutbestämd förfallotid. Du investerar i ett antal optioner, och kan sälja och köpa optioner hela vägen fram till förfallotiden. Det är möjligt att få upp till 1 000 % i återbäring vid smarta investeringar, men verktyget är också mer komplicerat och för med sig större risker.

One touch

One Touch är en plattform som snabbt låter dig göra investeringar i veckooptioner. Du investerar i huruvida en tillgång kommer att nå ett visst värde under en femdagarsperiod. Det räcker med att optionen når värdet vid ett tillfälle för att du ska få tillbaka din investering tillsammans med den förutbestämda avkastningen.

Long-term (Långvarig)

Långvariga optioner låter dig investera i tillgångar på samma sätt som vanliga binära optioner, med skillnaden att förfallotiden är längre. Förfallotiden kan uppgå till allt från någon vecka till över en månad.

Tillgängliga Optioner

Any Option har ett fullgott utbud av tillgångar för investering. Det är möjligt att investera i Handels- och råvaror, valutakurser, index och Aktier, vilket finns tillgängligt via de flesta mäklare. Men de har även tillgångar i kategorierna Options+ och Binary 0-100. För att se vilka optioner Any Option främst handlar med, se tabellen nedan:

Handels- & råvaror Valutakurser Index Aktier
Guld

Naturgas

Olja

Silver

AUD/JPY

AUD/USD

EUR/GBP

EUR/JPY

EUR/USD

GBP/JPY

GBP/USD

NZD/USD

USD/CAD

USD/CHF

USD/CZK

USD/DKK

USD/ILS

USD/JPY

USD/NOK

USD/RUB

USD/SEK

USA

Dow Jones

Nasdaq

Nasdaq 100 Fut

S&P 500

S&P Future

EUROPA

AEX (Amsterdam)

CAC 40

Cac Future

DAX

DAX Future

FTSE 100

FTSE IT All-Share

FTSE MIB

IBEX35 (Spanien)

MDAX

OMX Stockholm 30

PSI 20

TECDAX

ASIEN

Bombay 30

Hang Seng

Nikkei 225

SP/ASX200 Sydney

SSE180 (Shanghai)

TOPIX500 (Tokyo)

MELLANÖSTERN

Dubai

Tel Aviv 25

USA

AIG

Alibaba

Amazon

Apple

Baidu

Bank of America

Cisco Systems

Citigroup

Coca-Cola

Exxon Mobil

facebook

Ferrari NY

Goldcorp

Goldman Sachs

Google

Intel

JPMorgan Chase

McDonalds

Microsoft

Morgan Stanley

NIKE

Noble Energy

Paypal

Pepsi

Pfizer

Procter & Gamble

Silver Wheaton

Teva

Twitter

Walt Disney

EUROPA

Adidas

Allianz

Banco Santander

Barclays

BBVA

BMW

British Petroleum

Daimler AG

Deutsche Bank

E.ON

EDF

Gazprom

Generali

HEINEKEN

Intesa Sanpaolo

PHILIPS

Renault

Rosneft

Sberbank

SocieteGenerale

Telecom Italia

Telefonica

Tesco

Unicredit

UNILEVER

Vodafone

ASIEN

ANZ Bank

BHP Billiton

Mitsubishi

National Australia bank

Toyota Motor

 

Option+ Binary 0-100
Apple

AUD/USD

British Petroleum

Cac Future

Daimler AG

DAX Future

EUR/USD

facebook

GBP/USD

Google

Guld

IBEX35 (Spanien)

Olja

S&P Future

Silver

USD/NOK

USD/SEK

 

AUD/USD

DAX

Dow Jones

EUR/JPY

EUR/USD

GBP/USD

Guld

Olja

USD/SEK

 

AnyOption bonus

Uppdatering: Mäklaren erbjuder inte längre någon bonus i enlighet med CySECs nya regleringar.

Tidigare text om bonus: AnyOption har inga standardiserade bonuserbjudanden. Det är däremot möjligt att förhandla fram en personlig bonus vid kontakt med personen som ansvarar för ditt konto. Det är inte möjligt för alla kunder att få dessa erbjudanden. Men om du kan förhandla fram en AnyOption bonus så får du väldigt bra villkor hos denna mäklare.

AnyOption har ett väldigt lågt omsättningskrav på utbetalade bonusar. Du behöver endast omsätta bonusbeloppet 15 gånger för att omvandla dem till riktiga pengar. Detta är bland de bästa kraven i branschen, då många konkurrerande mäklare har ett omsättningskrav på mellan 30 och 40 gånger bonusbeloppet.

När du får en AnyOption bonus så hanteras dina bonuspengar separat från dina riktiga pengar. Du handlar först och främst för dina riktiga pengar, och om du förlorar dessa kan du börja handla med dina bonuspengar. Vidare så kan bonuspengar som inte omsätts inom 3 månader försvinna från ditt konto.

AnyOption demokonto

Ett demokonto är ett testkonto som låter dig investera låtsaspengar på verkliga marknadsutvecklingar. Normalt sett fungerar ett demokonto som en funktion som låter dig utforska tjänsten och lära dig binär optionshandel på ett mer praktiskt sätt. Tyvärr så erbjuder inte Any Option något demokonto.

Detta är en trend som vi ser allt mer av på moderna handelsplattformar för binära optioner. Bristen på demokonto är negativt i och med att nya investerare har färre alternativ för att lära sig om binära optioner innan de går in med riktiga pengar. Men samtidigt kanske bristen av ett demokonto också gör att nya investerare går in i tjänsten med större försiktighet än om de gjort stora vinster med låtsaspengar i demokontot.

AnyOption app

AnyOption erbjuder en välutvecklad och väldesignad app till mobila enheter. De har en app för både mobiler och surfplattor som kör antingen Android eller iOS. AnyOptions app gör det möjligt att handla med binära optioner i realtid var som helst där du har en internetanslutning. Du har full tillgång till att följa marknadstrender och investera i samma tillgångar som via dator. Appen erbjuder också fulla kontofunktioner där du kan hantera både insättningar och uttag, och ger även möjlighet till direktkontakt med support och kundservice.

Till skillnad från många andra mäklares appar så är AnyOptions app certifierad, vilket ger en extra trygghet när du handlar via deras mobila handelsplattform.

Vad säger andra om Anyoption?

Anyoption är världsklass! Jag har tidigare handlade binära optioner hos diverse mäklare i Sverige… alltid strulade något. Hos Anyoption har jag inte haft några problem alls.  Man får dessutom en personlig coach hos Anyoption och mitt främsta råd där är att verkligen lyssna på vad dem har att säga. Det kommer att hjälpa dig och din handel. Deras utbud är riktigt bra och supporten fungerar fläckfritt. Om jag ska klaga på något alls så är det deras bonus och omsättningskraven på den, det är inte lönt att acceptera bonusen. I övrigt är jag nöjd. – Marcus

Sammanfattning och slutsats

AnyOption är som, tidigare nämnt, de första och de största inom binära optioner. De har lång erfarenhet inom finansiell verksamhet och tar sig själv och sina kunder på största allvar. Anyoptions största styrkor återfinns inom deras seriösa framförhållning och deras enkla och användarvänliga webbplats. Deras väl utvecklade utbildningscenter och uttömamande marknadsinformation kan leda nya investerare till en god förståelse för handeln. Deras fokus på säkerhet och förmånliga villkor gör det också till en trygg och säker handelsplattform för dig och dina pengar.

Vi rekommenderar AnyOptions främst till nybörjare inom binära optioner, men också till försiktiga investerare som vill minimera sin risk för att maximera sina slutgiltiga vinster. De funktionella verktygen och den procentuella utbetalningen på misslyckade investeringar bidrar till att skapa en tjänst där dina pengar är säkrare än hos många andra konkurrenter. Detta även om det innebär att avkastningen generellt sett är lägre för varje trade.

go till sidan

Summary
Review Date
Reviewed Item
AnyOption
Author Rating
51star1star1star1star1star

Binära optioner via AnyOption

Köpbelopp: $1 - $5000

Minsta insättning: $250

Utbetalningsinformation: 94%