24Option

24option index

24Option har gjort ett namn för sig själva som den största, bästa och mest respekterade mäklaren inom binära optioner. 24Option lanserades redan under hösten 2009, knappt ett år efter pionjären AnyOption hade lanserat sin tjänst. Vid lanseringstillfället ägdes mäklaren av Cbay Financial Services Ltd. Men under 2013 gick Cbay samman med Rodeler Ltd, vilka nu står som ägare av plattformen. Företaget är baserat i Limassol, Cypern, men har också ett nyöppnat kontor i London.

24Option var alltså med bland de första mäklarna på marknaden, och de lyckades snabbt ta en marknadsledande position. På många sätt håller de den positionen än idag. De driver sin verksamhet under med följande målsättning: “24option’s mission is to bring binary options trading to the masses”, och vill åstadkomma detta genom att förse investerare med en användarvänlig och tekniskt kompetent handelsplattform som passar lika bra för nya investerare som för professionella. 24Option lägger också stor vikt vid att utbilda investerare som använder deras plattform. Deras omfattande utbildningscenter erbjuder bland annar videokurser, webinars, dagliga nyheter, marknadsanalyser och mycket annat.

24Option erbjuder handel med binära optioner på 10 språk inklusive svenska, engelska och tyska.

24Option på 1 minut

  • Demokonto: 24Option erbjuder ett demokonto. Du behöver göra en minsta insättning för att kunna använda det.
  • Minimum deposit: Ligger på $100
  • Upp till 88% utbetalning, anses vara helt OK.
  • Utbildning: Har ett stort utbud av utbildning.
  • Kundtjänst: Kundtjänst på engelska, svara snabbt och bra.
  • VIP: 24Option erbjuder VIP-konton till stora handlare. (Du investerar på egen risk)
  • Registrering: Du hittar registreringen här. (Du investerar på egen risk)

24Option bluff – Scam eller seriös?

24Option är inte en bluff eller scam. 24Option är sedan 2013 reglerade under Cypress Securities and Exchange Commission (CySEC) under licensnummer 207/13. De är vidare registrerade bland annat via Storbrittaniens Financial Conduct Authority (FCA) under referensnummer 610021 och vid tyska Federal Financial Supervisory Authority (BaFin) med identifikationsnummer 135524. 24Option Sverige är registrerat hos Finansinspektionen (FI).

Faktum är att 24Option är bland de mäklare som har absolut bäst rykte inom binär optionshandel när det kommer till pålitligthet och kundsäkerhet. Enligt gällande lagar och regler kräver de verifikation av alla kunder som använder plattformen, och kan genom det skydda användarkonton från otillbörlig åtkomst, penningtvätt och olika former av bedrägeri.

Något som dock måste belysas i detta avsnitt är att Rodeler Ltd, 24Options föräldraföretag, nyligen ålades 130 000 EUR i böter av CySEC för ett antal regelöverträdelser. Dessa överträdelser är relaterade till dålig hantering av klagomål, missvisande reklam och orättvis hantering av kundbonus.

För att få mer information om denna händelse så finns CySEC’s beslut tillgängligt här: CYSEC Board Decision. Värt att nämna är att Rodeler Ltd också äger de finansiella instrumenten 24FX, GrandOption och QuickOption, och att 24Option inte nämns specifikt i beslutet från CySEC. Rodeler Ltd har även infört nya system för klagomålshantering och bonus sedan bötern utfärdades.

go till sidan

(Du investerar på egen risk)

Vilka plattformar och optioner erbjuds på 24Option?

24Option erbjuder 4 plattformar för binär optionshandel, vilka vidare delas in i ett flertal underkategorier. Dessa är:

Binära optioner (High/Low och Above/Below)

Binära optioner är den mest grundläggande handelsformen som 24Option erbjuder. Du får möjligheten att granska ett stort utbud av tillgångar, och sedan investera i huruvida en särskilt tillgång kommer stiga eller sjunka i pris. Om du investerat korrekt betalas en förbestämd procentuell vinst ut, och om du investerat inkorrekt förlorar du hela insatsen. Skillnaden gentemot andra plattformar är att 24Option både har standardutförandet av binära optioner (high/low) och även det mer specifika överunder (above/below).

Short term (30 sek, 60 sek,2 min och 5 min)

Short term är binära optioner i ännu högre hastighet än vanligt. De grundläggande principerna är detsamma, med skillnaden att du investerar i marknadsutvecklingar som sker inom betydligt kortare tid. Tidsfristerna som erbjuds på 24Option är 30 sek, 60 sek, 2 minuter och 5 minuter.

One Touch

One Touch är binära optioner där du investerar i huruvida en tillgång kommer nå ett visst marknadspris eller inte innan tidsfristen går ut. Denna typ av binär option kommer i ett standardutförande (One Touch / No Touch) och i ett utförande som är mer riskfyllt men erbjuder högre avkastning (High Yield Touch).

Boundary

Boundary är en optionsplattform där du investerar i huruvida en tillgång kommer ha ett värde inom eller utanför vissa förbestämda parametrar. Du kan antingen investera In Boundary, vilket innebär att värdet kommer ligga ovanför eller under det förbestämda värdet, eller Out of Boundary, vilket innebär att tillgången kommer ha ett värde inom det förbestämda värdet. Denna typ av binära optioner kommer även med en High Yield Boundary variant där du har högre risk, men också högre avkastning.

Tillgängliga optioner

24Option har ett stort utbud av tillgångar för investering. För att se vilka optioner 24Optionhandlar med, se tabellen nedan. Vill du läsa mer om 24Options tillgångar kan du klicka här och navigera via fliken Guide > FAQs > Asset Index.

Handels- & råvaror Valutakurser Index Aktier
Guld (XAU)

Silver (XAG)

Koppar

Platinum XPT

Olja

Majs

Kaffe

Socker

XAU/JPY

XAU/EUR

XAU/XAG

EUR/USD

GBP/USD

EUR/JPY

GBP/JPY

USD/JPY

EUR/GBP

AUD/USD

USD/CAD

EUR/TRY

USD/CHF

USD/TRY

NZD/USD

AUD/NZD

AUD/JPY

CAD/JPY

CHF/JPY

EUR/CAD

GBP/CAD

AUD/CHF

GBP/CHF

CAD/CHF

NZD/CHF

EUR/AUD

GBP/AUD

EUR/ZAR

USD/ZAR

USD/RUB

USD/MXN

EUR/NOK

USD/NOK

AUD/CAD

FTSE-100

DAX-30

Dow Jones

Nasdaq Composite

IBEX- 35

CAC

S&P 500

Nikkei 225

SMI FUTURE

MIB-40 FUTURE

NIFTY

ASX 200 Future

Hang Seng Future

Bombay 30

Tadawul

KOSPI 200

MICEX

South Africa 40 future

TA-25

Vodafone

PetroChina

British Petroleum PLC

BMW

Barclays PLC

Deutsche Lufthansa

Samsung Electronics

Google Inc.

Apple Inc.

ANZ

Royal Dutch

France-Telecom

BHP Billiton

Societe Generale

BBVA

Gazprom

Amazon

Nike

Rio Tinto

Citi Group

E.ON

Baidu

Amex

Westpac Banking Corporation

Facebook

Coca Cola

JPMorgan Chase

Microsoft

IBM

Exxon

McDonald’s

BNP Paribas

Fiat

AXA

Sony

Sumitomo

Tesco

ICICI

Tata Motors Ltd

Disney

Beiersdorf

ThyssenKrupp

Rosneft

GoPro

Netflix

 24Option demo konto

24Option är en av få mäklare inom binära optioner som erbjuder demokonto till sina kunder. Detta är ett stort plus enligt oss, då det tillåter nybörjare att göra sig bekväma med alla funktioner och verktyg innan de börjar investera med sina egna pengar. Efter att man registrerat sig får man kontakt med en account manager som kan öppna ett 24Option demokonto. Man måste dock ha gjort en minsta insättning för att få tillgång till demokontot. Om du inte tidigare handlat binära optioner rekommenderar vi att du sätter upp ett testkonto först.

24Option mobil app

För dig som söker en mobil handelsplattform så kan 24Option erbjuda en app i toppklass. Via 24Option app kan du handla med binära optioner i realtid, och dessutom använda alla verktyg och kontofunktioner som finns tillgängliga på den datorbaserade webbplatsen.

Mobilappen finns tillgänglig för mobiltelefoner som surfplattor som kör iOS, Android eller Windows Phone. Du hittar 24Option app via iStore och Google Play.

24Option omdöme

Denna mäklare är bland de absolut bästa i branschen när det kommer till användarvänlighet, information och funktioner. Deras binära optionsplattform är briljant i sin enkelhet och erbjuder så väl en generell marknadsöversikt som detaljerad information om specifika tillgångar. Alla verktyg, funktioner och instrument finns dessutom tillgängliga på samma sida, vilket gör det snabbt och enkelt att växla mellan olika vyer, tillgångar och investeringsformer. Att de är licensierade, reglerade och erkända på marknaden gör också 24Option till en trygg och pålitlig plattform där pengar, investeringar och vinster är säkra.

24Option är en seriös mäklare för seriösa investerare, oavsett man handlar som nybörjare eller på professionell nivå. Deras utbildningscentrum, nyheter och analyser gör det möjligt att hålla sig väl informerad och uppdaterad på pågående marknadsutvecklingar, och det stora utbudet av tillgångar innebär att investerare kan hålla sig flexibla och rörliga på marknaden.

De största svagheterna med 24Option har att göra med deras insättnings- och investeringsvillkor. Gällande insättnings- och investeringsvillkoren så har de dels relativt hög summa för lägsta insättning och lägsta investering. Du måste sätta in minst 100 EUR för att kunna börja handla, och du kan investera som minst 24 EUR i en tillgång när du handlar. Men båda dessa aspekter belyser också hur 24Option tar sig själva, sina kunder och den binära optionsmarknaden på högsta allvar.

Vi rekommenderar 24Option till samtliga investerare som är intresserade av att investera ordentligt i binär optionshandel.

go till sidan

(Du investerar på egen risk)

Summary
Review Date
Reviewed Item
24Option
Author Rating
51star1star1star1star1star

Binära optioner via 24Option

Köpbelopp: $24 - $200k

Minsta insättning: $100

Utbetalningsinformation: 88%